PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yarimci Olursaniz Sevinirim

ahmetpar
03-02-06, 10:02
benim pc deki problem windowsXP kulaniyorum yalniz >>mplayerc2kxp<< programi yuklemistim sonra Delete yaptim su an Windows Media Player calismiyor bilmem nerede hata yaptim sonra >>mplayerc2kxp<< bu programi yuklemeye calisiyorum yukleme islemi yapmiyor..
Windows Media Player`i ..9...10 versionunu yukluyorum olmuyor yine calismiyor..
Windows Media Player`i calistira bilmem icin ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz memnun olurum

Tesekkurler...........şç7 şç7 şç7

veysel
22-02-06, 19:31
Öncelikle program ekle/kaldırdan Windows Medya pl. ı pc den kaldırmalısın.bunun için öncelikle progrsm ekle/kaldırı çalıştırın(başlat/denetim masası/programeklekaldır).program değiştir kaldır seçeneğinde medya playerı kaldırın.eğer burada görünmüyorsa windows bileşenlerini ekle kaldır seçeneğini kullanarak bu kısımda karşınıza çıkacak olan listeden kaldırın.buradanda kadıramazsanız regeditten kaldırmanız gerekir.bunun içinse başlat/çalıştır/regedit yazarak onaylayın.HKEY_LOCAL_MACHINE /Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall yolunu takipederek burada windows medya playeri bulup üzerine sağ tuş yaparak silin.böylece program sistemden kaldırılır.daha sonra restart yaparak programı tekrar kurmak sureti ile .....

bilge83
12-05-06, 00:14
veysel'in dediklerini den