PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kameradan video aktarımı

MasterMind
29-01-06, 18:12
Panasonic Mini DV video kamera ile kaydettiğim filmleri kalite kaybı olmaksızın bilgisyara aktarmak istiyorum. Kamera özünürlüğü 1.7 MP ve daha önce Ulead Video Studio, Sony Vegas Movie Studio Platinum vb programlar ile aktarımı DV seçeneğiyle denediysem de yine belli oranda kalite kaybı gözlemleyebildim.

Ayrıca kaydedilen dosya boyutları da yüksek göründü bana.

Söz konusu görüntü kaybı aktarımın yazılım ile yapılması nedeniyle mi meydana geliyor? Video capture kartı kullanımı bu problemi giderir mi ve ne kadar fayda sağlar? Bu konuda bana ipucu verebilecek, yol veya kaynak gösterebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. ğş4

bilge83
12-05-06, 01:03
Nero 7.0'ı tavsiye ederim. Önce bilgisayara dvd olarak kaydediyorsun.Sonra Cd' lere dvix olarak hepsini nero 7.0 ile yapabiliyorsun

diyag
17-05-06, 22:58
bende capture cart var onunla aktarıyorum görüntüleri. dediğin gibi kart sız görüntü kalitesi düşüyor kartla daha iyi ama güzel bi capture kart alman lazım kalite kaybını hiç istemiyorsan. mesela bende ki 45 ytl lik bişeydi. 1000 $ a kadar capture cartlar var. :)

g_tacir
19-05-06, 01:28
Ben Avermedia Tv kartı ile yapıyorum gayet güzel.

Ekrem74
22-05-06, 01:30
capture kartları ile video cihazını kullanarak nasıl veya hangi programla aktaracağız. Bilgilendirirseniz sevinirim.

diyag
22-05-06, 23:27
Ulead Video Studio 9 programı çok güzel bir program çoook işini görür. forumda bulursun heralde. bu iş için baba programlardan dır.

isonil
26-05-06, 12:49
burada kanunsuz arkadaş ayrıntılı bir şekilde anlatmış

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

lermontov
01-06-06, 02:29
ulead 9 ya da 10 bence bu işin ilacı