Tüm Versiyonu Göster : Lütfen herkes izlesin,Kurtuluş Savaşı ve Ata'nın sevdiği şarkılar
dedeefendi
23-01-06, 17:25
Genelkurmay Başkanlığı Arşivinden Kurtuluş Savaşı Görüntüleri
bu vatanda yaşayan herkes bu görüntüleri izlemeli arkadaşlar....
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Ayrıca Atatürkün sevdiği şarkılar
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
cok duygulandım caok saol dedeefendi her Türk evladının izlemesi gerek bana kalsa ilk ögretimde 8 yıl gösteririm.
dedeefendi
25-01-06, 00:52
cok duygulandım caok saol dedeefendi her Türk evladının izlemesi gerek bana kalsa ilk ögretimde 8 yıl gösteririm.
Ben bi defa izledim etkisinden 8 sene kurtulabilirmiyim bilmiorum:)
çok güzel.cooooooooooooooooooook..izlerken ağladım.ama ağlamak yetmiyor biliyorum....
dedeefendi
28-01-06, 15:48
evet dostum çok duygulandırıcı bir video, isterdimki bu konu daha fazla ilgi görsün ama pek görmedi naapalım bu da yeter :(
gokhandnzl
29-01-06, 02:20
çok saol dostum atalarımızın bu vatanı bize hangi koşullarda kaç bin şehit vererek bıraktığını unutmamamız lazım. günümüzde de ülkemiz üzerinde oynanan binbir türlü oyun var. artık türk gençliğinin gözünü açıp bişeylere dur demesi lazım...
dedeefendi teşekkürler...
KaracaOglan
29-01-06, 14:01
okullarda bu görüntüler neden izletilmez öğrencilere anlayamadım ama..
gerçekten çok güsel olmuş yaa teşekkürler
dedeefendi
29-01-06, 18:36
okullarda bu görüntüler neden izletilmez öğrencilere anlayamadım ama..
evet aklımızda hep kalemle çizilmiş görüntüler var ama bunlar gerçekğj5
KaracaOglan
31-01-06, 23:41
bu konu için bi kere daha teşekkür etmek istedim dedeefendi. gerçekten anlamlı görüntüler, herkes indirsin herkes izlesin...
dedeefendi
01-02-06, 00:21
bu konu için bi kere daha teşekkür etmek istedim dedeefendi. gerçekten anlamlı görüntüler, herkes indirsin herkes izlesin...
Sağol ortak keşke herkes senin yarın kadar duyarlı olabilse, nedense bu konuya ilgi çok az oldu..
Oysa ben çok daha fazla ilgi ve yorum beklemiştimğş4 ğj5
dedeefendi dostum çooooooooook teşekkürler paylaşımın süüpeeeeer ellerine sağlık
dedeefendi
02-02-06, 00:16
dedeefendi dostum çooooooooook teşekkürler paylaşımın süüpeeeeer ellerine sağlık
eyvallah Yalçın dostum..
Senin Atatürk paylaşımların da çok güsel,sağolasın..
Ya arkadaşlar ben yeni üyeyim. Henüz gördüm ve teşekkür edeyim istedim. Gerçekten okullarda izletilmesi gereken videolardan bir tanesi..
dedeefendi
07-02-06, 00:07
teşekkürler hhfk,
bu arada üyeliğin hayırlı olsun...
Sağolasın dostum, emeğine sağlık Sizlerde sağolun dostlar. Yorumlar çok net. İndiriyorum şimdi.
Sağolasın dostum, emeğine sağlık. Sizlerde sağolun dostlar. Yorumlar çok net. İndiriyorum şimdi.
henüz izlemedim ama beğeneceğime eminim. özelikle çocuklarıma da seyrettireceğim. paylaşımın için gönülden teşekkürler. emeğine yüreğine sağlık.
dedeefendi
24-03-06, 18:35
henüz izlemedim ama beğeneceğime eminim. özelikle çocuklarıma da seyrettireceğim. paylaşımın için gönülden teşekkürler. emeğine yüreğine sağlık.
Sağolun dostlar...;)
cok tşk ler dedeefendi :S:S izlenmeye değer gercektenn
harikaa yaa hiç bu kadar güselini izlememiştim!!
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
konu başlığındaki resim benim msn deki görüntü resmimdir arkadaşım.şŞu anda siteden görüntüleri indiriyorum ve çoook merak ediyorum.Düşüncelerimi yazacağım.
Seyrettim ve çok etkilendim .Daha bilmediğimiz neler var kimbilir.
Bunları okullarda tarih derslerinde göstermek gerek çünkü gençlerimiz herşeyde habersiz yaşıyor tabiiiii istisnalar hariç.
dedeefendi
14-05-06, 23:57
Bunları okullarda tarih derslerinde göstermek gerek çünkü gençlerimiz herşeyde habersiz yaşıyor tabiiiii istisnalar hariç.
Evet maalesef, çocuklarımız, gençlerimiz lay lay lom la büyüyorlar..
buradaki yorumları okuyunca indirmemek mümkün mü?İzlemedim fakat indirmeye başladım.Muhakkak ki çok güzel bir arşivdir(yorumlardan anladığım kadarıyla).Emeğine sağlık dedeefendi
Güneşin Kızı
29-05-06, 12:06
Neyzen dostum biraz sonra izleyeceğim.. Eminim kendimi tutamayacağım yine.. Çokkk teşekkürler..
karagozlum
29-05-06, 22:20
Vallaha nediyim bilemiyorum. Konuyu simdi ilk defa gordum, indirdim izledim..
Ne diyebilirimki, gozlerim doldu gercekten, eline saglik dedem..
cok guzel ellerine saglik
helede benim ve diger gurbetciler icin co duygu dolu iftihar edici bir video du gozlerim doldu.
eline emene saglik
sunu biliyorum bu da cok ilgi gorcek vatan icin hersey elinde geleni yapiyor
iyi atamiz olmus eger o olmasaydi turkiye olmazdi
gurur duyyorum atam, ve vatanimla.
emegien saglik
tasslehoff
16-09-06, 13:08
izmeyezmiyiz ya. bu videonun su zamanlarda tüm herkesin izlemesi lazım bence.
Bu paylaşımı biraz geç farkettim ama geç de olsa farkettim, ona seviniyorum. Çookk güzel, çook özel bir video gerçekten, umarım herkes izler. Tüylerim diken diken oldu seyrederken yemin ederim.
Konunun sürekli yukarıda kalması gerekir bence.
Bu güzel ve özel paylaşım için teşekkürler Dedeefendi ;)
Muhtesem bir anlatim, muhtesem bir goruntu. Cok dinlemistim ama bir kez daha dinlemek ve gormek istedim. Duygulanmamak elde degil
Paylasiminiz icin tesekkurler
Binlerce sehit verdik ve vermeyede devam ediyoruz herseye ragmen bu TOPRAKLAR bizimdir, ve bizim kalacakdir. Vatanimizin kiymetini bilelim
dedeefendi
16-07-07, 22:51
Sağolun dostlar konunun önemi belli, açılalı epeyce bir müddet olmuştu.
Esas yeniden gündeme getirdiğiniz için ben teşekkür ederim.
PcTeknikZone