PDA

Tüm Versiyonu Göster : Zoomx4x5 Firmware yükseltme Zoom Ver 3.1.4 "anlatım"

yesghost
11-02-05, 03:56
Firmware yükseltme yaptım. Zoom Ver 3.1.4 bazı ek özelikler eklenmiş.

Anlatım:
Firmware Upgrade - Version 3.1.4

Ön hazırlık

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. gidin burda Firmware Update butonu var tıklayın yada Advanced panelinde FIRMWARE UPDATE tuşuna bastığınızda "Please wait while system is preparing to download" metni internet tarayıcı yazılımınızda görünmediyse bu güncelleme işine bulaşmayın.

Bulaşırsam ne olur? modem kendini kitler ve servise götürmek zorunda kalırsınız. Ön hazırlık burda bitmiş olur;)

"Please wait while system is preparing to download" Bu yazıyı gördünüz mesele yok demektir.

2. Aşalama
Şimdi Zoomx4x5 (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ) indirin. indirdiğiniz dosyayı açın masa üstünde olması kolaylıktır.

3. Aşama Upload "yükleme"
Advanced panelinde FIRMWARE UPDATE tuşuna basın ve klosör içindeki V314.dlf dosyayı upload edin bu esnada hiçbir işlem yapmayın diğer uygulamaları kapatın güncelelme tama olduğunda artık Zoom Ver 3.1.4 sahip olduğunuz demektir

Not: Bu yazı PC Labs Forumundan derlenmiştir ve tarafımdan uygulanmıştır. Hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum. bu derleme yesghost tarafından yapılmış ve siz üyelerimize sunulmuştur

FiraRi
12-02-05, 11:08
Firmware Upgrade yapacak olan arkadaşlar bildigim kadarıyla firmware update sırasında elektrik kesintisi vb. olaylar olursa cihazda problem oluşuyor. dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

DaLema
15-02-05, 04:58
arkadaslar nedir bu firmware biraz aciklarsaniz benim gibi anlamayanlarda ögrenmis olur ;)

yesghost
15-02-05, 06:10
firmware yazılabilir belek denemek aynı bios flash gibi cd-rom, rw,modem vs.. bunlarda genelde vardır. bir nevi program diyelim.

idassadi
05-09-07, 17:52
sağol ileride lazım olur