Tüm Versiyonu Göster : ZyXEL usb modem hata veriyor
selam arkadaşlar benim modemim ZyXEL Prestige 600 series USB modem. bilgisayarımda şuan şöyle bir problem var messenger hizmeti adı altında sürekli uyarılar geliyor ve pc kilitleniyor baglantı kopuyor yeniden başlatıyorum pc yi yine aynısı oluyor şuan arkadaşımın ethernet modemini bagladik hiç bir hata veya sorun vermiyor ne yapmam lazim lütfen yardım edin yeni modem almaya gücüm yok nasil çözücem lütfen yardım....
Msnde uyarı weriyorsa firewall yüklemen gerekmektedir ;) Kitlenmelerde usb portlardan kaynaklanıyor olabilir.Çünkü usb modemler pek iyi değiller.Aynı sorun bendede oluyordu.Ama sonradan geçti.. Sen kesinlikle firewall yükle ;)
dedeefendi
20-01-06, 07:59
bence sbi virüs taraması yap önce işe yaramassa sistemi yeniden kur sorunun düzelir umarım zira usb modemin sorun çıkarması alışılmış bi durum ama messenger service error vs vermesine virüs durumunda rastladım birkaç defa?? ama tabi senin uyarı tam olarak ne diyor bilmiorum
yanlız adsl modemini -eğer ethernet kartın yoksa birkaç dolara alabileceğin bir kart- ethernet portundan bağlamanı öneririm daha hızlı ve verimli kullanırsın
zira usb portları ve modem arasındaki veri iletişimi ethernette olduğu şekilde olmadığından buna uyumlarda bazı sorunlar çıkabiliyor, genellikle driver den de hata olabilir ayrıca modemin sitesinden en güncel usb driveri indirip yüklemeyi de dene mutlaka birde senin bilgisayardaki usb lerin çalıştığından ve bunun driverlerinin da düzgün yüklenip yüklenmediğinden emin ol.. ( usb 2.0 destekliyorsa onun driverinide yüklemediysen yüklemeni öneririm)
PcTeknikZone