PDA

Tüm Versiyonu Göster : 1999 Depremİndekİ Ürpertİcİ Olaylar !!!

NIGHTMARE
04-01-06, 22:23
1999 Depremİndekİ Ürpertİcİ Olaylar !!!

--------------------------------------------------------------------------------

Alttaki yazı Kalp hastaları, Çocuklar ve Yaşlılar için değildir !!!

1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta. Ne kadar doğru bu söylenenler bilinmez ama hayret edilmeyecek türden de değil bu anlatılanlar...(Buradan 1999 Gölcük depreminde hayatını kaybeden insanlarımıza YÜCE MEVLAMDAN rahmet diliyorum.)

OLAY-1=> O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.

OLAY-2=> Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor.
-Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum.Gözüm birden Cami'nin duvarına ilişti.Duvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardı.Mezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı.

OLAY-3=> Enkazdan 4 gün donra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk;
-Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana suda yemekte verdi.

OLAY-4=> Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.

OLAY-5=> O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim.

Bu ve bunun gibi onlarca olay anlatıldı.Dediğim gibi bunlar ne kadar doğrudur bilinmez....

(Ben deprem sırasında Göreledeydim.Bu olayları İstanbul'a geldikten sonra aldığım duyumlar neticesinde biliyorum.Bu olaylar ne kadar doğru asla bilinmez.Ya bir uydurmaca ya da bir gerçek.Takdir sizlerin.)

cezasi
04-01-06, 22:37
bence gerçek dostum........

Fedai***
05-02-06, 06:07
bunlar tüm türkiyenin dilinde olan ama medyaya pek yansımayan gizli gerçekler dostum, ben de inanıyorum. zaten deprem vs. gibi doğal afetler birer ilahi uyarı niteliğindedir...

Deniz.
06-02-06, 03:10
Bunlara inanıyoruz demeyin şimdi. Hikaye bunlar yaa.

cezasi
06-02-06, 16:33
ne hikayesi gerçekleri görün birazzz.

Deniz.
07-02-06, 00:42
Diyecek laf bulamıyorum yaa. Bir de gerçekleri görmem isteniyor. Görürsem söylerim.

cezasi
07-02-06, 01:47
sadece gülüyorum dostum :)

destursuz
07-02-06, 02:07
arkadaslar bunların coguna inanmayın...........

güçlükavak
30-04-06, 21:56
türk insanının huyudur uydurur birşeyler aklı olan böyle şeyin olup olmayacağını çözer

sankha
30-04-06, 22:02
walla depremden sonra o kadar çok hikaye üretildiki varın gerisini siz düşünün

sabit08
03-05-06, 18:53
insanlara bişeylere niye bu kadar inanmak ister, özellikte görmediği ve görülmeyeceği imkansız olan seylere

oldness07
15-05-07, 15:19
şu yıldız mevzusu gerçek olabılır ama diyerlerı saçmalama...şehitler bile görünmüyor insanlara ... guluyorum sadece

conseqly
16-05-07, 10:04
insanlara bişeylere niye bu kadar inanmak ister, özellikte görmediği ve görülmeyeceği imkansız olan seylere

İnsanın fıtratında olan bir olgudur inanma duygusu.Hele ki bu arayış sonunda bulunan bir iman ise en sahih olanıdır.
Bu olgudan yoksun yetişen insanların ise başka imgeleri kendine meşgale etmesi günümüz gerçeklerindendir.
Depremi yaşayan bir kişi olarak ve de depremi merkezinde yaşamış birebir asker! arkadaşlarımdan dinlediğim örnekleri anlatmak isterdim fakat düşüncelerin biraz daha objektif olmasını beklemek tercihim olur bu yorumunuz karşısında...
Kainatın hiçbir yerinde boşluk yoktur diyerek konuya giriş yapmak isterim ama inanın sonu gelmez,vakit ise rızktır bilirsiniz...
İnsanoğlu aciz yaratılmıştır...Örneğin, görebileceğimiz nesnelerin dalga boyu farklı farklıdır ve gözümüz belli değerlerin altını ve üstünü göremez buna kulağımızıda ekleyebiliriz;ses frekanslarının çok düşük değerlerini duyamadığımız gibi çok yüksek frekanslardaki sesleri de duymamız zordur...

selametle.

kadir7791
03-06-07, 13:17
Allah sonumuzu hayretsin

ogu-z
11-07-07, 00:04
arkadaslar bunların coguna inanmayın...........

depremi yaşadınızmı??? bilmem ana ben körfez deydim şahsen ölümden kurtuldum 10 santimetre ile !!!!!

TURKIYEM
11-07-07, 00:53
Bunlar cok konusuldu ozamanlar ama bilmiyorum nederecede dogru....

ama dogruluk payi da yok degil yasayanlar bilir diyorum ben

emre1905
13-07-07, 13:32
Bu olayları ilk defa burda okudum bence gerçek olabilecek türden olaylar.Bunu yazdığın için teşekkürler

ToGlYy
25-07-07, 17:20
depremden bikaç günsora teyzemde demişti bana "elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydi" die..

pWrofd_E
25-07-07, 17:38
vallahi arkadaşlar inanmayın diyorsunuz ama siz açıp da Kur-an'ı Kerim'de anlatılan kıyamette olacak mucizeleri, garip olayları açıp da bi okuyun isterseniz... kıyamet alametlerinde de böyle şeylerin olması çok normal çünkü kıyametin uyarıları sonuçta... ben kafadan atmıyorum, herşeyin anlatıldığı ve herşeye cvb ı olan yüce bir kitaba dayanarak söylüyorum...

kubi
26-07-07, 01:52
OLAY-4=> Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.

Nası yani ? :D

conseqly
26-07-07, 02:08
Ateş topları halen bilinen ve araştırma konusu olan şeyler. Antimadde olması olasılığı çok yüksek.

Bu antimadde kütlesi, askıda duran her madde gibi ara yüzeyini en aza indirmak için küresel bir şekil alıyor. Ayrıca da yüzeyinde, etrafındaki atmosfer ile temas ettiği için hızla enerjiye dönüşüp yok oluyor. Fakat, kış günü sobanın üzerine koyduğunuz su damlasının altındaki buhar yastığı nedeniyle sobaya deymeyip derhal buharlaşamadığı gibi, bu topun yüzeyine oluşan enerji, etrafındaki maddeyi itip, patlama şeklindeki bir birleşmeyi önlüyor. Fakat bir metale deyince aniden yok olup enerjiye dönüşür.Bu konu hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz popülerliği edison kadar olmasada ondan kat kat üstün bir bilim adamı olan Tesla yı araştırmalısınız...Keza onun izinden giden,Körfez de sismik deneyler yapan İsrail in teslayla ilişkisi çıkabilir karşınıza...selamlar...

sandokan
02-08-07, 00:53
Bunlara gerçek diyenin aklından şüphe duyarım

-LasT OttomaN-
07-08-07, 18:25
yha o kadar sey oluyorda inanırlar bunlara inanmazlar bence dogrudur ama denildigi gibi her kafadan bi ses cıkınca insan hangisine inanacagını sasırır dimi sahsen ben oyle oluyorum.

em_d12
11-08-07, 11:51
doğru bnce çünkü bu yazılar heryerde geziyo

hippNoz-x
11-09-07, 13:51
nedendir bilinmes ama yıldızlar gerçekten çok yakındı...!:(

Kızıl_Kurt
11-09-07, 14:24
evliyalar evleri tutuyordu polis karakolunda nöbet bekleyen bir arkadaşımız görmüş evler yıkılmasındıye binalari tutuyorlarmiş
Bu olay istanbulda oluyor karakol türbelere yakın oldugu için Bazi şeyler görmüşler ben istbuldaydım ozaman mezardan cıkan ruhlarıda görmüşler bir tanesi aklini yitirmiş o şokta allahu ekber ya Allah ya muhammet

SenfoniK
16-09-07, 13:07
türk insanının huyudur uydurur birşeyler aklı olan böyle şeyin olup olmayacağını çözer

:D

opel
15-11-07, 20:30
arkadaşlar birçok olay düzmece inanmayın. ama aralarında belki gerçek olaylar vardır:)

xllReaLErroRllx
15-11-07, 21:35
AMA COK etkıleyıcı bence dogru olabılır umarım cunku camıler neden yıkılmadı??

>C@N<
15-11-07, 23:19
Gerçek... Yıldızlara bende şaştım ömrü-billah bu kadar yıldız görmemiştim o gece. Birde çocuktuk tabi pekte deprem telaşı yoktu eğlence kısmına bakıyorduk biz...

conseqly
18-11-07, 14:54
insanlar güzel şeyler duymak ister herzaman ve inanmak istediğine inanır!
kalp,yürek,beden dengesinin dengesizliğinde; sapmalar meydana gelir...ve yolu şaşar yolcunun...içimden,öylesine...:)slm.

melores
22-11-07, 15:40
doğruda olabilir yalanda, onu uydurulsa biri muhakkak gerçektir. ama sonuçta uyarıyı alan oldumu, olmadı. manevi yönden de, maddi yöndende. hala kağıt gibi evler dikiliyor. üst komşunun horlamasını duyuyorum geceleri, evde biri var diye korkuyorum. deprem zamanıda görülenlerin bazıları muhakkak korkudandır. ancak gerçek payı var arkadaşlar, bilimselde açıklasanız, mucizeyede vursanız, sonunda inandıklarınızla baş başasınız.

krmclk
23-11-07, 15:16
arkadaşlar bu olaylar gerçek.bizzat bu depremden şans eseri kurtulmuş olan kişiden dinledin.ve bu yazanları bir bir anlatmıstı bana yıldızların nasıl oldugunu ve denizin patladıgını.....