Tüm Versiyonu Göster : Denetim Masasında 2 Tane Ağ bağlantılarım Var...
Sevgili arkadaşlar siteye ilk girişim sayılır girer girmezde google reklamlarını tıkladım... :) Ve hemen sorunumu yazmak istiyorum pc im ağ bağlantılı pc ime emule ve mozilla kurdum bunları hızlı kullanmak içinde bazı yerlerde ince ayarlar yaptım ama hatırlamıyorum..Hatırlamadıgım içinde 2sinide aldırdım fakat abimin pcsindeki klasörlerde inanılmaz yavaş geziyorum arada bir kilitleniyor falan.Ağ bağlantıları eski hale çevirmem için ne yapmam gerekiyor.Ha birde denetim masasındaki ağ bağlantılarımdan 2 tane var....
dedeefendi
04-01-06, 05:58
Dostum şunu bi dene istersen
Eğer ağ ayarlarında herhangi bir farklılık yoksa
yani ağ adı WORKGROUP yada EV-AĞI ysa bunlar windowsun default ayarlarıdır. istersen dediğimi yapmadan kontrol et önce
denetim masası>ağ bağlantılarım>yerel ağ bağlantılarını görüntüle' den ağ bağlantının adını ve özelliklerini öğrenip yada abine sorup bir yere yaz..eğer default yani herhangi bir extra ayar çekmemişseniz prob yok zaten
sonra görünen iki ağ bağlantısını da sağ tıklayıp sil yapabilirsin ve sonra yine ağ kurma sihirbazından ağ bağlantını yeniden kur(denetim masası>ağ bağlantıları>Ev veya küçük işyeri ağı kur ileri diyerek ağın adını gir -ev-ağı veya workgroup olur genelde-) ve bilgisayarını ağa ekle..
tabi bi prob olmaz ama sorumluluk sana ait..ne de olsa görmeden tam olarak yardım etmek zor.
kolay gele
sağol yazdıgın için dostumda ben format attım. ;((
dedeefendi
04-01-06, 10:16
sağol yazdıgın için dostumda ben format attım. ;((
kesin çözüm ama baya erken davranmışın... ;m)
PcTeknikZone