Tüm Versiyonu Göster : datron rta 1320 usb+lan
yeni modem aldım ve eternet ile bagladım ama evdeki kamera sistemini seyredemiyorum port mu açmalıyım (daha once zoom 5510 usb ile baglıydı ve seyredebiliyordum) datron ile nasıl yapabilirim lutfen ayrıntılı anlatabilirseniz sevinirim
ıp sabit degil ama usb modem varken o gunku ıp ile dukkandan eve baglanıp ornegin 81.215.254.114:8080 diye dukkandan bu adrese baglanıp evdeki durumu izliyordum program ise actiwe webcam veya webcam xp her iki programile o gunku ıp uzerinden 8080 port numarasını ekleyerek gorebiliyordum datron ile beceremedim datron modemi eternet ile bagladıgım için olabilirmi?
bir de şu var şimdi iç ıp ve dış ıp var bu sorun olurmu
yada eskisi gibi usb ile mi baglamalıyım goruntu aktarımı bir yana eternet mi yoksa usb baglantısını tavsiye edersiniz ama istegim hem goruntu aktarımı hem de iyi ve guvenli baglantı şekli
Öncelikle kullandığın sistemi forumdaki diğer arkadaşların kullanabilme ihtimalinin az olduğu düşünülecek olursa yalnız fikir verilebilecektir.
Active webcam veya webcam xp her iki programın port ve local ip ayarlarını kontrol etmelisin. Muhtemelen kurulu olduğu makinanın local ip si ve port numarasını modemden port açarak yönlendirmelisin.
Örneğin :
Local ip : 10.0.0.3 ise port : 8080
Modemin Nat ya da Virtual Server ayarlarından 8080 portunu 10.0.0.3 yani local ip adresine yönlendirdi isen wan ip yazdığında local ip adresinin 8080 portuna yönlenmiş olacaktır.
Datron rta 1320 modem değilsede webcam için port forward işlemine dair fikir verebilecek bir link verelim
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Cengiz kardeşim ip sabit olmadan sürekli değişken bir ip in varsa herseferinde bu ipyi yazman gerekir. hep bağlandığını söylüosun birde ip sabit değil diosun bu ilginç herseferinde ipini taratarakmı buluyorsun peki?
evet sabit ıp degil sadece makineyi acıp kaparsam degişiyor ve degişen ıp numarası ile baglanıyorum ama evdeki bilgisayarı hiç kapatmadıgım için ıp degişmiyor ama resetlemek gerekirsede yeni ıp nurasını alıp o numara ile izliyordum
modemin ruter özelliğini iptal ettim sorun kalmadı ilgine cok tesekkur ederim
PcTeknikZone