Tüm Versiyonu Göster : Monitörün Çözünürlüğünü Ayarlayamıyorum
Arkadaşlar Monitörümün çözünürlüğünü 600x800 den yüksek bir değere ayarlıyamıyorum. Eğer Çözünürlüğü 1024x768 değerine getirirsem monitörün görüntüsü kayboluyor. monitör 17 inch. Yaklaşık iki senedir kullanıyorum. Hiç böyle birşey olmamıştı. Acaba sorun monitördemi yoksa ekran kartında mı? Ekran kartının driverini kaldırıp yeniden yükledim ama sorun çözülmedi.
Sorun % 99 a yakın ekran kartı ve driver ile ilgili bir sorun farklı bir driver denemeni öneririm ...
Ya farklı bir sürücü yükledim ama sorun çözülmedi. Sorun monitörde olabilir. Çünkü Çözünürlüğü 1024x768 yaptığımda monitör kapanıyor. monitörü tekrar açtığımda çözünürlük 800x600(yani eski haline) gelmiş oluyor. Lütfen Bi YARDIM EDİN. Ayrıca Görüntü Kavisli oluyor. Yani dikdörtgen şeklinde değiilde yan tarafları biraz oval oluyor ve monitörün her tarafına dağılmıyor. Bunun Bir Programımı var veya bi yerden ayarmı yapıyoruz.
KaracaOglan
22-12-05, 13:07
bide frekans ayarlarına baksan,
(görüntü ayarları > gelişmiş > ekran)
Onada baktım 60 ve 70 hertz'e ayarlıyabiliyorum fakat 75 ve 85 değerlerine getiremiyorum. 75 e ayarladığımda yine aynı şekilde monitör kapanıyor.
Arkadaşlar Monitörümün çözünürlüğünü 600x800 den yüksek bir değere ayarlıyamıyorum. Eğer Çözünürlüğü 1024x768 değerine getirirsem monitörün görüntüsü kayboluyor. monitör 17 inch. Yaklaşık iki senedir kullanıyorum. Hiç böyle birşey olmamıştı. Acaba sorun monitördemi yoksa ekran kartında mı? Ekran kartının driverini kaldırıp yeniden yükledim ama sorun çözülmedi.
sorunlu aygıtları marka vede model olarak yazarsan daha faydalı oluruz. tavsiyem format at atmadan önce pc bir temizle slotlarda tozlanma olmuş olabilir.
Format attım Ama sorun çözülmedi. Başka ekran kartı deneme gibi bir imkanım yok. Ekran kartım NVIDIA Ge Force FX 5200 (128 MB). Monitörüm ise 17" Likom marka flat ekran.
Format attım Ama sorun çözülmedi. Başka ekran kartı deneme gibi bir imkanım yok. Ekran kartım NVIDIA Ge Force FX 5200 (128 MB). Monitörüm ise 17" Likom marka flat ekran.
monitörün gücünü kes tamamen ve default yap birde öyle dene olmadı servise götür
Denetim Masası >Görüntü > Ayarlar> Gelişmiş > Monitör Bu
Adresten Değiştirebilirsin belqi düzelir
Default yapmak nasıl oluyor?
PcTeknikZone