Tüm Versiyonu Göster : Internet Explorer Hızlı açılsın
Bunun için Internet Explorer kısa yoluna sağ tıklayıp, özelliklerden Hedef (Target) bölümüne -nohome satırını ekleyin.
"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -nohome
OLMAMASI VE HAQTA VERMESİ imkansız eğer yanlış yazmadı isen..
koplala yapıştır olucaktır
kardeş ellerine sağlık benıımkı canavar gıbı çalışıyoor
mukemmel bırsey
Hedef kutusunda belirtilen "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -nohome ' adı geçerli degil.Yol ve dosya adının dogru olmasini sağlayin. Böyle bir uyari çikiyor
Hedef kutusunda belirtilen "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -nohome ' adı geçerli degil.Yol ve dosya adının dogru olmasini sağlayin. Böyle bir uyari çikiyor
Hangi sürücüdeyse yerini ona göre değiştir..
Windows D sürücüsünde kurulu ise..
"D:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -nohome
C 'de kurulu ise
"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -nohome
tek partition zaten C yalniz var pc de ama o uyariyi veriyor
Dostum ozaman ya satırı yanlış yazıyorsun herhangi tırnak işareti hatası veya çizgi hatası yapıyor olabilirsin. Veya doğru yere yazmıyorsun diyeceğim çünkü herkeste çalışmış ..
Sende çalışmaması anormal .. tek söyleyecebileceğim bidaha denemen olacaktır. ;)
cok güzell yaa tesekkür ederimm
nationel arkadasım senin sorununu bendede verdi sen o hedef bölümünü kople sil tekrar yukarıdaki kanunsuz arkadasın verdigini kopyala hedefe yapıstır...
gokhandnzl
08-06-05, 20:35
çok saol dostum ;)
ilhancubuk
07-09-05, 21:21
sağol kardeş mükemmel çalışıyor sadece bir boşluk kayarak kaydedin.
ilhancubuk
24-07-06, 02:29
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe ( ilk önce burdan masa üstüne kısa yol oluşturun) Internet Explorer kısa yoluna sağ tıklayıp, özelliklerden genel den hedef bölümüne aşağıdaki satırı kopyala yapıştır
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -nohome
tamam kesin çalışır bundan daha iyi açıklama olmaz arkadaş.
denedim iii güzel çalışıyo da yalnız bi şartla klawyeden bağlanınca hızlı mouse la neden olmuyo bu hız. ayrıca bi siteden başkasına geçerken de çok yawaşlıyo.neden aceba ğş4
arkadasım benı hedef sathırı kılıtlı ama
slm bir aralik birakip ondan sonra-nohome ekle,bak o zaman hata vermeyecek,
zulfikar22
08-12-06, 23:13
paylaşım için sağol
abi bu kısa yola sag tıklıyom ozellıklerı acıyorum ama hedef dıye bı sey cıkmıyo
kaplanemre
01-11-07, 11:07
ARKADASLAR BENCE SAÇMA SAPAN...BU SİZİN YAPTIGINIZ...SİZ İNTERNETİN BİR KAPISINI KAPATIYORSUNUZ...ÖBÜR KAPI ACILIYOR...FOMGIR.^^dünyada hersey böylke basit olsa^^
PcTeknikZone