PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ekrandaki renlker bozuldu ekran kartı sorunumu acaba ustalardan yardım bekliyorum

Şadi Güneş
16-12-05, 21:50
Sebebini bilemediğim bir şekilde ekranımdaki renkler çok kötü bozuldu.Ekran sürücüsünü tekrar yükledim düzelmedi.Win98 kullanıyorum.WinXP de sistem geri yükleme ile düzelirdi belki ama Win98 de bunu nasıl yapıcam.Ustalardan yardım bekliyorum teşekkürler. :)

kanunsuz
17-12-05, 03:24
Sebebini bilemediğim bir şekilde ekranımdaki renkler çok kötü bozuldu.Ekran sürücüsünü tekrar yükledim düzelmedi.Win98 kullanıyorum.WinXP de sistem geri yükleme ile düzelirdi belki ama Win98 de bunu nasıl yapıcam.Ustalardan yardım bekliyorum teşekkürler. :)
scanreg /w

dos modunda bir yaz bakalım..

işin görecekmi..

birde tam bozulma derken nasıl bir bozulma anlatırmısın?;m)

varyemez
17-12-05, 03:53
Ekran kartı yerinden hafif çıkmıs yada zarar görmüşde olabilir bi ekran kartına bakmanı öneririm..

Şadi Güneş
21-12-05, 23:12
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Sorunum düzeldi.Sanırım bağlantı da sorun varmış ekran kartını yerine sıkıştırınca oldu.Çok saolun.

yesghost
22-12-05, 00:18
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Sorunum düzeldi.Sanırım bağlantı da sorun varmış ekran kartını yerine sıkıştırınca oldu.Çok saolun.
Agp slotunda çıkmaması için kilit yapılmıştır tırnaklı iyi oturtulmazsa ekran kartı sorun olabliyor;)

CALYOTE
16-12-06, 20:17
Ekran Kablo Girişindeki Oynamada Benzer Problemi Yapiyor Haberiniz Olsun...