Tüm Versiyonu Göster : Ekrandaki renlker bozuldu ekran kartı sorunumu acaba ustalardan yardım bekliyorum
Şadi Güneş
16-12-05, 21:50
Sebebini bilemediğim bir şekilde ekranımdaki renkler çok kötü bozuldu.Ekran sürücüsünü tekrar yükledim düzelmedi.Win98 kullanıyorum.WinXP de sistem geri yükleme ile düzelirdi belki ama Win98 de bunu nasıl yapıcam.Ustalardan yardım bekliyorum teşekkürler. :)
Sebebini bilemediğim bir şekilde ekranımdaki renkler çok kötü bozuldu.Ekran sürücüsünü tekrar yükledim düzelmedi.Win98 kullanıyorum.WinXP de sistem geri yükleme ile düzelirdi belki ama Win98 de bunu nasıl yapıcam.Ustalardan yardım bekliyorum teşekkürler. :)
scanreg /w
dos modunda bir yaz bakalım..
işin görecekmi..
birde tam bozulma derken nasıl bir bozulma anlatırmısın?;m)
Ekran kartı yerinden hafif çıkmıs yada zarar görmüşde olabilir bi ekran kartına bakmanı öneririm..
Şadi Güneş
21-12-05, 23:12
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Sorunum düzeldi.Sanırım bağlantı da sorun varmış ekran kartını yerine sıkıştırınca oldu.Çok saolun.
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Sorunum düzeldi.Sanırım bağlantı da sorun varmış ekran kartını yerine sıkıştırınca oldu.Çok saolun.
Agp slotunda çıkmaması için kilit yapılmıştır tırnaklı iyi oturtulmazsa ekran kartı sorun olabliyor;)
Ekran Kablo Girişindeki Oynamada Benzer Problemi Yapiyor Haberiniz Olsun...
PcTeknikZone