Tüm Versiyonu Göster : duvar yazısı!!!
KANMOSOLRE
16-12-05, 03:17
bütün heryere yazıosunu z mezar taşın kumsala pastaya duvara heryere
link 1)Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. mezartaşı bu
link 2)Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. burdada heryere arkadaşlar
alıntıdır
eyer hakettıysem +rep
EMEĞE SAYGI
bilmeyen yoktur heralde :eek:
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
sitede burda
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
arkadaşlar hepinize özellikle uğrayıp geçen kardeşlerime teşekkür ediyorum ya hiçmi yorumunuz yok pr;
Proxy Error
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /.
Reason: Could not connect to remote machine: Operation timed out
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.29 Server at Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Port 80
:s: Konu tarafımca kilitlenmiştir. :s:
Konu neden kilitlendi anlayamadım dostum ???
Site açılıyor we bence çok güzel 1 paylaşım çok güzel yalcin teşekkürler pr; pr;
Herkese tawsiye ederim... ;)
güsel bir site arkadaşım teşekkürler...
sağol kardeş bi deneyelim bakalım..
eheheheh benim çok hoşuma gitti harika bişi
kardeş yazıyı yazamıyorum yani satın al diyor yardım etsen?
çok sağol gerçekten güzel bir uygulama
dedeefendi
20-01-06, 07:47
gusel düsünülmüş...
teşekkürler. çok güzel bir site.
english seç write on işaretle yazını yaz next bas okadar kardeş çok basit satın alman gerekmiyor
''zuh(A)l''
17-04-06, 16:54
linkini tıklayın.
karşınıza anasayfa çıkacak.orda başlığın altında bölümler var;motive,faste,sport falan diye kutucuklar.onlardan istediğinizi tıklayın ve ardından seçmek istediğiniz örneği tıklayıp,resimlerin hemen altında yeşil el işaretinin yanında beschriften ifadesi var, buna tıklayın sonra acılan sayfadan metninizi yazın ve weiter e tıklayın işlem tamamdır sonra da kopyala yapıştır.
''zuh(A)l''
17-04-06, 17:01
arkadaşlar çok harika bişey bu.ben denedim adımı yazdım ama sonra onu nasıl sizlerle paylaşacağımı bulamadım.
bulursanız bana da söyleyin.
ebruli_1905
17-04-06, 17:17
paylaşımın için tşkk..;)
teşekkürler ellerine sağlık
çok güzel bişiiii bu yaaaaa
bu konuyu daha önce açmıştım teşekkürler
''zuh(A)l''
18-04-06, 10:20
bu konuyu daha önce açmıştım teşekkürler
ÖZÜRDİLERİM :( :( :(
ÖZÜRDİLERİM :( :( :(
konu çok güzel özüre gerek yok dostum takma kafana:rolleyes:
''zuh(A)l''
18-04-06, 13:06
konu çok güzel özüre gerek yok dostum takma kafana:rolleyes:
saol :)
karagozlum
22-04-06, 23:05
arkadasim supersin yaa vallah bu guzel paylasim icin saol;) ;)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. error yapımı
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. mezartaşı
duvar-kumsala yazı
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. grafiti
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. neon
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. yüz yapın
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. yeni
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. kalpli avatar
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. resmin linkini ver boyutu düşsün
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. bir bakın
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ağaca bıcakla yazın
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. pankart slogan
karagozlum
01-05-06, 04:26
arkadasim super linkler bunlar yaaa
saolasin
musician_boi
01-05-06, 08:13
gerçekten dostum süper linkler..ellerine sağlık..;)
Arkadaşlar bir site buldum, gerçekten hoşuma gitti. Sizinle paylaşmak istedim...
Resmin orjinalinde varmış gibi üzerinde yazı....
Örnekler:
Site: Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
İyi Eğlenceler...
ğş6
selam
tskler ben fazla anlamam ama yinede bir bakayim neymis
teşekkürler ,paylaşımın için
sana rep puan helal olsun dostum
madem konu açıldı bi tanede ben ekliyim site içinden neon yazılarla çok güzeller şeyler yapabilirsiniz...
örnek:Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
bunada bakmanızı tavsiye ederim çok güzel
güçlükavak
01-05-06, 23:52
Birkaç Resim Aldim Sağolasin
C*_serdar_34
02-05-06, 01:06
saol arkadaşım
dedeefendi
02-05-06, 01:07
Evet bu konu Sanırım Waeyneağ tarafından açılmıştı lütfen arama yapalım arakadaşlar forumda ;)
dedeefendi
02-05-06, 01:11
Böyle duvar yazısı yazmak istemezmisiniz? (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. 1 (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) 2 (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)) Waeyneağ
işte buldum bu konu ve daha başka konular da var hepsini birleştiriyorum ;)
en eski olan en üstte görünecek
eline saglik... dedeler bilirdi bunu anca :p
dedem benimğş6
site almanca hiç bir tarif yok nasıl olcak bu iş...
cok guzel bir calisma sorunsuzda calisiyor
güzel paylaşım sağol dostum arasıra böle eğişik şeyler yapmak gerekiyor :D
zaten ilk link açılmadı arkadaşım
Hepinizden Allah Razi Olsun Arkadaslar Cok Tesekkürler!!!!
çok güzel siteymiş eline sağlık arkadaşım
sitede burda
Arkadaşım çok iyi yapmışsın ama sanırım adresi yanlış yazmışsınğj3
....net
çok sağolasın harbi güzel bi paylaşımm
ismaileser
12-08-06, 00:50
paylaşım için saolsın kardeş.bi bakalım nasıl bişey...
spaylaşım için tşkler saol
mavideniz035
13-01-07, 02:19
Güzel bir site paylaşım için teşekkürler.. sanırım sınırlı secenek var... satınalmakmı gerekiyor acaba...
Paylaşım için teşekkürler.
evet çok güselmiş ya emeğinize sağlık
Harika Gerçektende Teşekkürler Sedece 1.link Açilmiyo:)
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr saygılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
50 li tamamlamaya calışıyorum saol
ya bu yabancı nerden girip indirecem valla ben beceremedim
Ellerine Saglık Dostum Çok Hoş bir Site Saol Varol
xllReaLErroRllx
29-09-07, 14:11
Hehe Cok Guzel Saol
PcTeknikZone