PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hiç HTML kodu Bilmeden Web Sayfası Yapmak isterseniz...(Antenna 2.0

alpbike
12-12-05, 18:02
Hiç HTML kodu Bilmeden Web Sayfası Yapmak isterseniz

((SÜPER))Hiç HTML kodu Bilmeden Web Sayfası Yapmak isterseniz...(Antenna 2.0)

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Antenna 2.0 CracK

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Antenna programı, hiç bir HTML kodu bilmeden profosyonel web sayfaları oluşturmak için hazırlanmış bir program. Hoş görsel tasarım ve sürükle bırak tarzı yapısıyla kolay kullanım imkanı vermesinin yanı sıra, güçlü özellikler içeren başarılı sayfalar oluşturma, güçlü kalitede rollover butonlar oluşturma, degredeli butonlar hazırlama, transparan katmanlı sayfalar hazırlama ve Stil editörü ile gölge, blur, dalga gibi efektleri, geniş içerikli değişiklikleri ve uygulamaları istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Site güncellemeleri için yayımlama hizmetini sağlayan bir FTP özelliği de barındıran program, Unicode ve bir çok dili kapsama desteği ile uluslararası farklı dillerde hazırlanan sayfalarda da kolaylık sağlamış oluyor

cell-man
28-12-05, 15:42
PAYLAŞINIM İÇİN COK SAOL pr;

macero28
10-05-06, 17:23
çok sağol üniversitede yıllık ödevimdi nasıl yapacağım diye düşünüyordum

ozyol
18-05-06, 19:01
aslında bende diyorum bir site hazırlayayım ama sadece denemek için.yoksa ne zamanım nede bilgim yetmez
paylaşımın için çok saol dostum

turkuaz789
18-05-06, 22:24
Teşekkürler emeğine sağlık

memoreys
23-05-06, 23:25
tesekkürler.

erdem23
05-06-06, 15:49
sağol şu günlerde çok lazım...yakında açmam gerekn bi site varda eueh

ozgecan
17-06-06, 01:52
Güzel paylaşım eline sağlık. Bir yerlerden başlamak lazım bu işe... Bu program iyi bir başlangıç olacak gibi

erbil soyer
12-07-06, 01:00
Değerli Alpbike, paylaşım için teşekkürler. Ancak daha programı kurmadım; asıl yardımını o zaman karşılaştığım sorunlar için isteyeceğim; o zaman da yardıını esirgemessen şimdiden teşekkürler.

betul_saihl
26-07-06, 18:47
paylaşımın için saol

ferhadov
06-08-06, 04:11
Saolasin Kardes