PDA

Tüm Versiyonu Göster : Dagda yanlız gezmeyin

sp1907
03-12-05, 23:04
Bir yıl önce yazın köye gitmiştik. bir kac günlügüne dag evine gitmeye karar verdim tek başıma kalacaktım. sabah erkenden dag evine dogru yola cıktım yuruyerek hemen hemen 2 saate varılıyordu sabahın 8 gibi dag evinde oldum her yyerim kesik doluydu yollar dikenliydi bir iki saat dinendim orada kahvaltımı yaptım 4-5 saat dagda gezdim dogal olarak tuvaletim geldi bir agacın dibine tuvaletimi yaptım hava kararmaya başlarken eve geri döndüm cok gecmemesine rahmen bir agırlık coktu gözümü acamıyordum uykum gelmişti tam yatmaya niyetlenirken kapıya biri vurdu teredüt ettim içime bir korku coreklendi kapıyı actım kimse yoktu kapının dibindeki sopayı elime aldım agır adımlarla dışarı cıktım agacların orda bir gölge hızla uzaklastı içeri girdim yine kapı caldı hızla actım kimse yoktu aynı yerde yine bir gölge uzaklastı anahtarı aldım kapıyı kapattım gölgenin beşinden koşmaya başladım bir iki dakika sonra.........

uyandım gözümü actım evin icindeydim sanki hiç bir yere gitmemiş gibiydim yatagımda uyuyordum kendi evimdeydim köye bile gitmemiştim ne oldunu anlamadım ayaga kalkmak isitiyordum ama hareket edemiyordum yanlızca gözlerimi hareket etiriyodum imdat diye haykırdım annemle babam geldi sonunda uyandın diye sarıldılar......

boynumdan aşagı felc olmuşum beni dagda bir hafta sonra bulmuşlar dag evinden 40km uzaktaymışım bulduklarında heryerim kesik içindeymiş ve şoka girmişim sadece beni almayın ölmek istemiyorum beni almayın ateşe almayından başka birşey demiyormuşum baş ucuma gelen askere bakmış ve cıglık atarak bayılmışım.doktorların anlatıgına göre saatlerce dövülmüşüm ama vurdukları yerde yanlızca darp izleri degil yanık izleride varmış.....

aynaya bakmak istedim annem el aynasını bana tuttu suratımda tokat yemişim yanık el şeklindeydi iri bir eldi ve bi an aynda ben kayboldum dilim tutuldu bir şey diyemedim o an aynada yazılar belirdi birdaha evimin içine pisleme.........

NIGHTMARE
06-12-05, 18:03
:eek: :eek: :eek: Çok güzeldi dostum sağolasın . Paylaşımlarının dewamını bekliyorum

cadı
07-12-05, 13:57
güselmiş walla :eek:

deMon
07-12-05, 19:13
ooo değişik bişii

musteee
06-05-06, 02:26
çok farklı ama gene de güzel çok saolasın paylaşım için...

0duncu
06-05-06, 10:59
kimmi$ o dowen yaw? filmin neresini kaçirdim beeen:(