PDA

Tüm Versiyonu Göster : Şeytan Çarpmasi

gokhandnzl
03-12-05, 17:20
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Orjinal Adı : The Exorcism of Emily Rose

Yönetmen : Scott Derrickson
Oyuncular : Laura Linney, Tom Wilkinson, Campbell Scott, Jennifer Carpenter, Colm Feore

Senaryo : Paul Harris Boardman, Scott Derrickson
Görüntü Yönetmeni : Tom Stern
Müzik : Christopher Young
Süre : 119 Dk.
Yapım : 2005 - ABD

Konu : Emily Rose (Jennfier Carpenter) üniversiteye gitmek için kırsal bölgedeki güvenli evinden ayrıldığında, kendisini nelerin beklediği hakkında sahip değildir. Bir gece yurtta yalnızken, tüyler ürpertici bir ‘halüsinasyon’ (sanrı) görür ve kendinden geçer. Geçirdiği bu krizler daha sık ve ciddi bir hâl almaya başlayınca, koyu bir Katolik olan Emily, kilisesinin rahibi Peder Richard Moore’un kendisine şeytan çıkarma ayini uygulamasını ister. Genç kız bu dehşet verici şeytan çıkarma ayini sırasında ölünce, rahip ihmal sonucu ölüme sebebiyet vermek suçuyla yargılanır.

Tanınmış bir savunma avukatı olan Erin Bruner, firmasında ortak statüsüne yükseltilmesi karşılığında, isteksizce de olsa Peder Moore’u savunmayı kabul eder. Duruşmalar sürerken, Peder Moore’un şaşmaz inancı ve davanın etrafında dönen açıklanamaz ve tüyler ürpertici olaylar Erin’in şüpheciliği ve dinsizliğini zorlar.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

BuTTeRflY
03-12-05, 17:32
bende çarpcam birilerini ama bakalım ne zmnnn:D

KaracaOglan
03-12-05, 17:33
fragmanını izlemistim, filmini izlemem. :eek: korkarım ben

BuTTeRflY
03-12-05, 17:59
fragmanını izlemistim, filmini izlemem. :eek: korkarım ben

bende korkarım amaa sewerim korku gerilim filmlerini, kısacası her türlü sadist film islenir tarafımdan:D:D

kanunsuz
03-12-05, 19:11
izleyin arkadaşlar....
kendinizi kaptırmayın ama... korkarsınız sonra....

izlemeynlere... link 1 saat içinde Divx bölümüne koyacağım ordan izlerisniz..? :D

varyemez
03-12-05, 19:17
İzleyecem ama nasıl izleyecem bilmiyorum :)

gokhandnzl
03-12-05, 20:01
izleyecez varyemez dostum korkma yanında ben olacam :D

BuTTeRflY
03-12-05, 20:06
izleyecez varyemez dostum korkma yanında ben olacam :D,

heueheuehe, korkmaaaas benim arkadaşımmm:D

cadı
06-12-05, 18:09
bende mutlaka islicem

kanunsuz
06-12-05, 19:15
bende mutlaka islicem
filmin sonunu çok iii bağlayamamışlar... daha dogrusu bağlayack bişi bulamamışlar...

neyse izleyinde sonra yorum yaparız...

cadı
12-12-05, 15:59
ay ya ben isledim we pişman oldum hiç beğenmedim sp:: sp::
korkuyla bi alakası yok gibi geldi bana daha çok dava filmi gibi yani beğenmedim red(

cadı
12-12-05, 16:05
ben daha güsel bekliodum

kanunsuz
13-12-05, 00:33
ben daha güsel bekliodum
bakıldığında sadece güzel sahnerler var bir kaç tane.. efekt hoştu ve kadının performansı gerçekten iiydi ama ..
dediğin gibi
kotarılmış bir korku filminden çok dava filmiydi?sp::

cadı
13-12-05, 00:44
bakıldığında sadece güzel sahnerler var bir kaç tane.. efekt hoştu ve kadının performansı gerçekten iiydi ama ..
dediğin gibi
kotarılmış bir korku filminden çok dava filmiydi?sp::

efet haklısın kadının performansı sahneler çok iiiydi ama filim güsel deildi.konusu iii deişdi ne alaka o öle awukaltalr fln

duranduran
26-01-06, 00:37
arkasına saklanabileceğim birileri olmadan asla korku filmi izleyemem ama zorlayarak da olsa mutlaka birilerini buluyorum bulduğumda inşallah ben de izliycem