PDA

Tüm Versiyonu Göster : hard diskte hata uyarısı

karacan
01-12-05, 20:39
Açılışta (primaster hard disk S.M.A.R.T. Status BAD.backup and replace) yazıyor.Diski tarattım bozuk sektörle ilgili bir şey bulamadım.ne yapmam gerekiyor.disk gidicimi.yardım lütfen.

kanunsuz
01-12-05, 21:10
Açılışta (primaster hard disk S.M.A.R.T. Status BAD.backup and replace) yazıyor.Diski tarattım bozuk sektörle ilgili bir şey bulamadım.ne yapmam gerekiyor.disk gidicimi.yardım lütfen.

S.M.A.R.T harddiskinin durumunu gözetleyen ve bilgi veren bir sistemdir..
orda yazan da bir S.M.A.R.T mesajı
hardiskinin durumunun kötü olduğu yedeğini alman ve değiştirmeni söylüyor

bence tavsiyesine uy...

:-(

karacan
01-12-05, 23:18
açıklamana sağol.bir dahamı samsung disk asla.....3 yılda 2. de içine verdi.

gamisaga
03-01-06, 17:02
samsung bunu hep yapıyor..benimde basıma geldi.15gb 7200 harddisk gitti.Yine şanslısın sana msj veriyor.Bize onuda yapmadı..Ayrıca okadar bilgim emeğim gitti.Diskler sağlam oluyor ama Disk okuma kafası zamanla nakant oluyor..Neyse Geçmiş olsunnn

maviayak
03-01-06, 17:24
Aynısı benimde başımada geldi.Hardisk alırken artık dikkat ederim arkadaşlar samsung olmamasına... sp::

KaracaOglan
03-01-06, 17:36
Ayrıca okadar bilgim emeğim gitti.

işin acı tarafı bu zaten. harddisk markanız ne olursa olsun,harddiskiniz ne kadar güvenli ve kaliteli olursa olsun bilgi ve emeklerinizin mutlaka yedeğini alın. bir film, müzik vs. tekrar indirilebilir ama iş bilgiye emeğe gelince o kadar da kolay olmaz.

gamisaga
03-01-06, 20:26
bir film, müzik vs. tekrar indirilebilir ama iş bilgiye emeğe gelince o kadar da kolay olmaz.

iŞTE GERÇEKTEN DE EN KÖTÜ NOKTA BENİM GİBİ BİRÇOK KİŞİNİN YAPTIĞI YEDEK ALMAMA.YADA YAKIN ZAMAN DA ALMAMA.NEYSE OLMUŞLA ÖLMÜŞE ÇARE YOK..