Tüm Versiyonu Göster : Program Ekle/Kaldır da silinmeyen program isimleri nasıl silinir?
aşağıdaki yolu takip edin
Start>Run>Regedit>Ok.
şimdi aşağıdaki anahtar satırı bulun
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall
listeden silinmeyen program ismini bulun ve silin
daha sonra.. regedit' i kapatın
---
by kanunsuz
turkuaz789
01-12-05, 02:09
Paylaşım için teşekkürler
kladıramadıgım pc suıte programını bu yolla kaldırdım ellrıne saglık ustad
benim pc deki problem windowsXP kulaniyorum yalniz >>mplayerc2kxp<< programi yuklemistim sonra Delete yaptim su an Windows Media Player calismiyor bilmem nerede hata yaptim sonra >>mplayerc2kxp<< bu programi yuklemeye calisiyorum yukleme islemi yapmiyor..
Windows Media Player`i ..9...10 versionunu yukluyorum olmuyor yine calismiyor..
Windows Media Player`i calistira bilmem icin ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz memnun olurum
Tesekkurler...........şç7 şç7 şç7
benim pc deki problem windowsXP kulaniyorum yalniz >>mplayerc2kxp<< programi yuklemistim sonra Delete yaptim su an Windows Media Player calismiyor bilmem nerede hata yaptim sonra >>mplayerc2kxp<< bu programi yuklemeye calisiyorum yukleme islemi yapmiyor..
Windows Media Player`i ..9...10 versionunu yukluyorum olmuyor yine calismiyor..
Windows Media Player`i calistira bilmem icin ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz memnun olurum
Tesekkurler...........şç7 şç7 şç7
Windows Media Player'ı çalıştırabilmen için aşağıda belirtilen yolu izleyebilirsin.
Başlat\Denetim Masası\Program Ekle/Kaldır Windows Bileşenlerini Ekle Kaldır. menüsüne gir. Windows Media Player'ı sistemden kaldır. Herşeyi kapat ve makineyi yeniden çalıştır.
Yukarıda belirtilen işlemlerin aynısı yap Windows Bileşenlerini Ekle Kaldır. menüsünden media player'ı aktif konumuna getir.
Windows Media Player'ın çalışır konumda olacak.
İyi Çalışmalar
Saol tesekkur ederim ..PC turkce degil.. denedim yine olmadi su hatayi yaziyo
>>An internal application error has occurred<< o kadar bilgim yok ama ben yurdisinda oldugum
icin turk televizyonlarini izleyemez oldum genelde yazdigim hatayi veriyor bana daha detayli yardimci olusaniz memnun olurum
kardesim Ekrem bana biraz daha detayli yazarmisin o kadar yani sizlerin kadar bilgim yok detayli olursa yani anlayabilirim
hep bu olaylar __Windows Media Clasic______programindan sonra oldu yalniz sunu belirteyim benim PC ingilizce tesekkur ederim
saygilarimla ....................
harika bilgiler çok teşekkürler
kesinlikle harika bilgiler
Güneşin Kızı
12-05-06, 01:16
Teşekkür ederim de ben silmek istediğim programın ismini orada göremiyorum.. Bu konuda da yardım eder misiniz??
tesekkurler paylasimin icin
sagol kardes bendede silinmeyen bi kactane vardı
mehmetchim
28-09-06, 02:15
saolasın ya spr emeğine sağlık....
teşekürler dostum ellerine sağlık
ya arkadasım ben regedit dıorum kaytı defterı dusenleme yonetıcınıs tarafından dewreden cıkarılmıs dıo napcam ya nasıl duseltcem yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm lutfennnn
dedeefendi
03-10-06, 04:46
ya arkadasım ben regedit dıorum kaytı defterı dusenleme yonetıcınıs tarafından dewreden cıkarılmıs dıo napcam ya nasıl duseltcem yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm lutfennnn
Arkadaşım sanırım sen bilgisayarında yönetici olarak oturum açmıyorsun.
Birde arkadaşlar bu işlem programı bilgisayarınızdan kaldırmaz yanlızca bazı programlar kaldırıldığında bile program ekle kaldır listesinde görülmeye devam edebilir yahutda bazı sorunlu programları el ile kaldırdığınızda isim hala listede görünür bu işlen yanlızca programın ismini listeden silmeye yarar ;)
ekle kaldırdan kaldıramıyorum. Birde geriyeyükleme yapamıyorum.yüklenmedi diyor.neyapmam lazım
Teşekkürler Kanunsuz bilgilendirdiniz
tiroklosti
13-01-07, 18:37
paylasim için sağol
moleculerdna
20-01-07, 00:26
teşekkürler
bu şekilde sadece program isimlerinimi yoksa tümünümü kaldırıyoruz:?
bu işime yarayacak bi bilgi paylaşım için saol kardeşim
PcTeknikZone