Tüm Versiyonu Göster : adsl yardım edebilirmisiniz..?
Arkadaşlar Ben bir tane modem aldım ve aldığıma pişman oldum. Şimdi şöyle bir çalışma sistemi var benim modemin. 2 gün de bir kesinti yapıyor, kesinti olduğu zaman biz internete giremiyoruz bazen öyle bir oluyor ki 3 gün de bi kesinti, bazende bir günde 3-4 defa gittiğini bilirim..İşte sorunum bu arkadaşlar benim ne yapmam gerekiyor bu kesinti neden kaynaklanıyor sizce eğer içinizde bileniz yada yardımcı olanız var ise benim bu soruma karşı tşk ederim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum saygılarım by şimşek54
Arkadaşlar Ben bir tane modem aldım ve aldığıma pişman oldum. Şimdi şöyle bir çalışma sistemi var benim modemin. 2 gün de bir kesinti yapıyor, kesinti olduğu zaman biz internete giremiyoruz bazen öyle bir oluyor ki 3 gün de bi kesinti, bazende bir günde 3-4 defa gittiğini bilirim..İşte sorunum bu arkadaşlar benim ne yapmam gerekiyor bu kesinti neden kaynaklanıyor sizce eğer içinizde bileniz yada yardımcı olanız var ise benim bu soruma karşı tşk ederim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum saygılarım by şimşek54
Aynı problemi bende yaşadım. Modemim Origo markaydı. Zırt pırt kesilip gelmeler. 2-3 gün hiç gelmemeler. Modemini bir başka arkadaşının ADSL hattında denemeni öneririm. Benim olayımda, kabahat Telekom'da çıktı çünkü. Yaklaşık 2 hafta kullanamadım bağlantıyı. Sonra düzeldi.
adsl modem markasını ethernetmi usb mi kaç portlu senin işletim sistemmin ne vb.. bir kaç bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırız.
Teşekkürler..
dedeefendi
04-01-06, 06:08
senin modem baya tembelmiş desene hep tatil yapıyor:)
bencede önce markayı söyle sonra usb mi ethernet kablosuylamı bağlanıosun(ethernetten bağlanmanı öneririm) bide tabi en önce telekom adsl teknik destek hattını ara pek bilmiolar işi ama idare eder:)
TEL:444 0 375
PcTeknikZone