Tüm Versiyonu Göster : Rahat uyu ATAM izindeyiz......
((: ((: ((: ((: ((: ((:
sölenecek tek bi söz var ATAM İZİNDEYİZ...
nası izindesek artık millet 2 dakkayı bile çok görürken saygıda kusur ederken lafa geldimi söleyen çok. düşünmesler ki o insan olmasaydı bugunlerde olmasdık. kimbilir hangi toplumun hakimiyeti altındadık. çoooooooooooooooooook üsüldüm çooooooooook sp:: sp:: sp::
Çok önemli bi gün.
365 gün 6 saat izindeyiz ;) Sadece 10 Kasım ve Bayramlar'da değil ;)
Bizler olduğumuz sürece ilkeleri sonuna kadar yaşayacak.Atamızın izindeyiz....
bu bölüme lütfen lafta üzülenler msj atmasın ve onun adını anmasın.
onun aramızda olmaması çok büyük bir kayıp. ülkemizde düzelmesi gereken birçok şey varken hayata gözlerini yumdu.acımız 100 yıl geçsede hep taze kalacaktır. başımız saolsun.
bugün nekadar vurdumduymaz insanlar olduğuna birkez daha şahit oldum. o yüce insan için saygı duruşu anonsu yapıldığındaa srenler çalmaya başladı ben ve çevremde gördüğüm herkes olduğumuz yerde kaldık ve görevimizi borcumuzu yerine getirmeye çalışıyordukkii aralardan densiz 2 insani duygularını köreltmiş insancık elini kolunu sallaya sallaya yürüdü gitti. bir başkasının elinde siğara vardı öylece dururken, bir başkası hazır ol vaziyeti nedir habersiz.. içler acısıydı. eminimki o halde okumuşlardır istiklal marşımızı. düşünme yeteneği olmayan ZAVALLILAR!
onu sevmeyenler (düşünce) utanmalılar kendilerinden, bastığı türk topraklarından ve sokakta gördüğü her türkten. onun sayesinde evimizde rahatız, onun sayesinde bir vatanız onun sayesinde biriz. o olmasaydı laik cumhuriyet kavramlı bu vatanımız olmayacaktı hatta burada vatanımız diyebileceğimiz bir yer bile bulunmayacaktı. aklınızı başınıza alın ve bu ülkede kalmak istiyorsanız kanlarla kazınmış bu bayrağa bu millete bu vatana saygılı olmak zorundasınız.O'na saygılı olmak zorundasınız bu sizin insiyatifinize bağlı değil.
BURASI TÜRKİYE HEP ÖYLE KALACAK!
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR,
TOPRAK; UĞRUNDA ÖLEN VARSA "VATAN"DIR!
biras önce haberlerde kadınlarımızın cephede nasıl mermi taşırken öldüklerine şahit olduk içler acısıydı... şimdi ise bu topraklar üzerinde ellerini kollarını sallaya sallaya bu vatana yakışmayn binlerce şerefsiz geziniyor. allah onları ıslah etsin...
ATAM İZİNDEYİZ SEN RAHAT UYUUU
TÜRKİYE TEKTİR TARTIŞILMAZ TEK KALICAKTIR BAŞKA BİR TÜRKİYE YOK
BAŞKA BİR MUSTAFA KEMAL ATATÜRK YOOOOOOOOOOOOOOOK...
her zaman izindeyiz atam...
biras önce haberlerde kadınlarımızın cephede nasıl mermi taşırken öldüklerine şahit olduk içler acısıydı... şimdi ise bu topraklar üzerinde ellerini kollarını sallaya sallaya bu vatana yakışmayn binlerce şerefsiz geziniyor. allah onları ıslah etsin...
ATAM İZİNDEYİZ SEN RAHAT UYUUU
TÜRKİYE TEKTİR TARTIŞILMAZ TEK KALICAKTIR BAŞKA BİR TÜRKİYE YOK
BAŞKA BİR MUSTAFA KEMAL ATATÜRK YOOOOOOOOOOOOOOOK...
efet ya o kadınların ölüşümü islerken içim kıylıdı sanki o anı yaşıo gibi oldum.
çılgın türkler die bi kitap war mutlaka okumanızı tawsiye ederim.
gözyaşlarınızı tutamıyacaksınıs
TuerkHacker
12-11-05, 07:04
Atam izndeyiz her ne kadar sizler gibi orda olup anma torenlerine katilamadiysakda kalbimiz hep sizlerle.
Ne Ararsın Tanrı İle Aramda
Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Baş açığa neden türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim
Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz. red(
Neyzen Tevfik
Alıntı. Neyzen Tevfik Şiirleri Antolojisi
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Atatürk Türkiyedir,Türkiye Atatürk !
PcTeknikZone