Tüm Versiyonu Göster : 5+1,2+1 Gibi Ses Veriyor!
Fenermania
06-11-05, 01:02
Yeni ses sistemi aldım,creative 5+1 ancak sadece sağ ve sol kolonlar ses veriyor diğerleri vermiyor,neden böyle oluyor acaba,bana bu konuda yardım edebilir misiniz?
Bununla ilgili bir anlatımda forumumuzda mevcut özellikle winampda bir kaç ayar ile 5+1 orjinal şekilde dinleyebilirsin arama yapmalısın forumda...
Fenermania
06-11-05, 01:36
winampın plug ini varmış sanırım ancak onu yükledim yine birşey olmuyor,ben bir arama yapayım:)
burada vermişsin varyemez:
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ancak hala aynı,birde birşey eklemek istiyorum benim ses kartım onboard her yerde 5+1 ses kartı aramama rağmen bayramdan sonra gelecek dediler,bunun ses kartıyla bir alakası var mıdır? eğer varsa ses kartını bayramdan hemen sonra alayım.
Ses kartıyla ilgisi olacağını sanmıyorum.Eğer ses kartında problem olsaydı hiç çalışmazdı.Eğer o mesajdakileri yaptığın halde 5+1 ses alamıyorsan büyük ihtimalle ses sisteminde bir sorun var yada bağlantılarda bir problem var.Doğru sürücüyü yüklediğine de eminsen ztn tek şüpheli olay bu kalıyor...
Fenermania
06-11-05, 03:10
ses kartı Realtek AC 97 var,sürücüsü de güncel,ses sisteminde nasıl bir sorun olabilir ki? bufferın arkasından kabloların yerlerini değiştirdiğim zaman ses çıkmayan kolonlardan da ses çıkıyor çünkü tabii bu sefer bir önceki ses veren kolonlar gidiyor yine 2+1 şeklinde oluyor.
Başlat/denetim masası /ses özelliklerinde ses kartına baksana model tutuyormu diye
Fenermania
06-11-05, 04:02
modeli tutuyor evet.
acaba creative sound blaster 5+1 ses kartı alsam bu sorun düzelir mi ? boşuna masraf yapmayayım.
aynı problem bende de var...gecenlerde kablolarla oynadım hepsi ses vermeye basladı ama yine gitti windvd yi yukledim sonra ses gitti..programlarla ilgili bir sorun var ama nasıl cozuluyor tam olarak bende cozemedim
kullanmış olduğun ses kartı 5+1 mi eyer anakarta bağlı ses kartı ise ve yeşil mavi vede pembe girişler dışında sıyah ve sarı girişler yoksa o ses kartı 5+1 deyil.
almış olduğun hoparlor seti creative nin ise 3 hoparlolerden de hiç ses alamazsın.
PcTeknikZone