PDA

Tüm Versiyonu Göster : YarDım: 2Tane Ses Sistemini Aynı Anda Nasıl Kullanabilirim Tavsiyelerinizi Bekliyorum

cygnet
03-11-05, 02:29
Arkadaşlar şuanda kullanmakta olduğum DIANA KA-2500 2500W(4+1) SPEAKER fakat memnun değilim daha iyi ve daha yüksek ses kalitesi için CREATIVE INSPIRE 5200 5+1 SPEAKER almayı planlıyorum ayrıca şu anda kullanmakta olduğum ses kartı anakart üzerindeki onboard ses kartı. Yeni alacağım ses sisteminin yanında birde ses kartı almayı düşünüyorum fakat ne almalıyım bilemiyorum. Açıkcası ses kartına yüksek bir ücret ödemek istemiyorum bana makul ücretlerde ses kartı önerebilirmisiniz.

Ayrıca yeni alacağım speaker ve eskisini aynı anda kullanabilirmiyim eskisindende vazgeçmek istemiyorum iki ayrı ses sistemini nasıl verimli bir şekilde çalıştırabilirim veya böyle bir olay olabilirmi yardımcı olursanız çok memnun kalacam.

DIANA KA-2500 2500W(4+1) SPEAKER (Şu Anda Kullandığım)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

*2500Watt Pmpo
*4 Satellite ve 1Subwoofer
*Subwoofer üzerinde Bas,Tiz,On/Off tuşları

CREATIVE INSPIRE 5200 5+1 SPEAKER (Almayı Düşündüğüm)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
*Speaker Çıkış Gücü: Uydu speaker lar 6watt (RMS), subwoofer 18watt
*Frekans: 47Hz-20kHz
*Konnektörler: Analog Front-In, Analog Rear-In, Analog Center/Subwoofer-In
*Boyutlar: uydular 9.2x9.6x11.2cm, subwoofer 25 x 22 x 22.2cm
*Aksesuarlar: Triple Stereo Kablo uydular için masaüstü, merkez speaker için monitör standı, Quick Start klavuzu, kumanda(kablolu)
*Ahşap siyah kaplama subwoofer
*EAX™ve Microsoft® DirectSound® 3D destekli oyunlar için geliştirilmiş ses kalitesi
*Sound Blaster® Audigy™ ve Live!™ 5.1 serisi ile maksimum performans

Maximus
04-11-05, 03:23
aynı anda iki ses kartı çalışmaz.görev yöneticinizden birini seçmeniz gerekecek.ama dj mix programları her ikisiylede ayrı ayrı çalışır ;)

cygnet
05-11-05, 17:58
aynı anda iki ses kartı çalışmaz.görev yöneticinizden birini seçmeniz gerekecek.ama dj mix programları her ikisiylede ayrı ayrı çalışır ;)
Dostum ben aynı anda 2 tane ses kartını çalıştırmak istemiyorum aynı andan 2 tane ses sistemini yani aynı anda 2 tane farklı speaker kullanmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa yardım ederse sevinirim.

varyemez
05-11-05, 18:11
Ama bunun için iki ayrı ses kartı gerekir kiböyle bir şey imkansız tek yapabileceğin bir coğaltıcı alarak iki ses sistemini birleştirmek ama bu da çok pahalıya mal olur değmez derim..

cygnet
06-11-05, 18:48
Ama bunun için iki ayrı ses kartı gerekir kiböyle bir şey imkansız tek yapabileceğin bir coğaltıcı alarak iki ses sistemini birleştirmek ama bu da çok pahalıya mal olur değmez derim..
Yardımların için Teşekkürler dostum
Heralde DIANA'dan vazgeçmem gerekiyor başka bir yolu yok gibi.

yesghost
07-11-05, 04:21
ortak jak yap bir dene verim alabilecekmisin diye birde 5+1 ses sitemi alman lazım creative audigy al

komutan61
25-11-05, 23:50
yapman gereken çok basit çünkü bende kullanıyorum.
1.elektrik malzemeleri satan bi ükkana gideceksin. iki adet ikili jack "iki girişi bir çılışı olur"
2.ses sistemlerinin ön girişle bir arka girişle bir olmak üzere bu almış olduğun jack lara takacaksın geriye kalan 5+1 ses hoparlörünün orta ses girişinide sarı girişe taktınmı senin istediğin işlem geçekleşir

yanlız şöyle bir olumuz olay var ses kısma işlemini hoparlör üzerinden yaoarsan setin birinin sesi açık kalır ama ses kısma işlemini PC üzerinden yaparsan problem yok