cygnet
03-11-05, 02:29
Arkadaşlar şuanda kullanmakta olduğum DIANA KA-2500 2500W(4+1) SPEAKER fakat memnun değilim daha iyi ve daha yüksek ses kalitesi için CREATIVE INSPIRE 5200 5+1 SPEAKER almayı planlıyorum ayrıca şu anda kullanmakta olduğum ses kartı anakart üzerindeki onboard ses kartı. Yeni alacağım ses sisteminin yanında birde ses kartı almayı düşünüyorum fakat ne almalıyım bilemiyorum. Açıkcası ses kartına yüksek bir ücret ödemek istemiyorum bana makul ücretlerde ses kartı önerebilirmisiniz.
Ayrıca yeni alacağım speaker ve eskisini aynı anda kullanabilirmiyim eskisindende vazgeçmek istemiyorum iki ayrı ses sistemini nasıl verimli bir şekilde çalıştırabilirim veya böyle bir olay olabilirmi yardımcı olursanız çok memnun kalacam.
DIANA KA-2500 2500W(4+1) SPEAKER (Şu Anda Kullandığım)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
*2500Watt Pmpo
*4 Satellite ve 1Subwoofer
*Subwoofer üzerinde Bas,Tiz,On/Off tuşları
CREATIVE INSPIRE 5200 5+1 SPEAKER (Almayı Düşündüğüm)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
*Speaker Çıkış Gücü: Uydu speaker lar 6watt (RMS), subwoofer 18watt
*Frekans: 47Hz-20kHz
*Konnektörler: Analog Front-In, Analog Rear-In, Analog Center/Subwoofer-In
*Boyutlar: uydular 9.2x9.6x11.2cm, subwoofer 25 x 22 x 22.2cm
*Aksesuarlar: Triple Stereo Kablo uydular için masaüstü, merkez speaker için monitör standı, Quick Start klavuzu, kumanda(kablolu)
*Ahşap siyah kaplama subwoofer
*EAX™ve Microsoft® DirectSound® 3D destekli oyunlar için geliştirilmiş ses kalitesi
*Sound Blaster® Audigy™ ve Live!™ 5.1 serisi ile maksimum performans
Ayrıca yeni alacağım speaker ve eskisini aynı anda kullanabilirmiyim eskisindende vazgeçmek istemiyorum iki ayrı ses sistemini nasıl verimli bir şekilde çalıştırabilirim veya böyle bir olay olabilirmi yardımcı olursanız çok memnun kalacam.
DIANA KA-2500 2500W(4+1) SPEAKER (Şu Anda Kullandığım)
*2500Watt Pmpo
*4 Satellite ve 1Subwoofer
*Subwoofer üzerinde Bas,Tiz,On/Off tuşları
CREATIVE INSPIRE 5200 5+1 SPEAKER (Almayı Düşündüğüm)
*Speaker Çıkış Gücü: Uydu speaker lar 6watt (RMS), subwoofer 18watt
*Frekans: 47Hz-20kHz
*Konnektörler: Analog Front-In, Analog Rear-In, Analog Center/Subwoofer-In
*Boyutlar: uydular 9.2x9.6x11.2cm, subwoofer 25 x 22 x 22.2cm
*Aksesuarlar: Triple Stereo Kablo uydular için masaüstü, merkez speaker için monitör standı, Quick Start klavuzu, kumanda(kablolu)
*Ahşap siyah kaplama subwoofer
*EAX™ve Microsoft® DirectSound® 3D destekli oyunlar için geliştirilmiş ses kalitesi
*Sound Blaster® Audigy™ ve Live!™ 5.1 serisi ile maksimum performans