PDA

Tüm Versiyonu Göster : Işık açma/kapamadan sorumlu biri var evde ama kim???

DeMoMen
23-10-05, 14:57
Bi kaç gece önce evde herkesin erken yatacağı tuttu neyse bende uykum olmasada yatiim dedim.Ne varsa aklıma arkadaşların anlattığı korkunç hikayeler fln geldi (tamda vakti :mad: ) sonra saçmalama yok öle şeyler hepsi uydurma die düşünmeye başladım tam o sıralarda biri adımı söledi gibi geldi.yattığım yerden :eek: şeklinde bi ifadeyle babmdır babamdır die kafamı kaldırdım ama babam fln da yoktu.Acayip tırstım ablamın yanına yatimm die kalktım yataktan.Korkmamak için geçtiim yerlerin ışığı açarak gidicektim ilk odamın ışığını açtım elim hala ışıkta hole çıktım.Tam karşıda da annemler fln kaldıı için ışık onları rahatsız eder die kapadım tam o an da ablamın ışığı açıldıı :eek: :eek: Korkudan deli gibi koşup ablamın yanına yattım ışığı kapadım fln.Ertesi sabah anlattım ablama olanları.Dediiğine göre bi kaç gün önce ablam odasının ışığını açtıığında ışıklar gitmiş bu da temassızlık oldu heralde die ışığı kapamayı unutmuş :mad2: Işık da açılcak zaman olarak o geceyi tamda o saniyeyi seçti yani :mad2: Nyse ışık olayını çözdük de ben hala sesi çözemedim :confused:

ImmoRtaL
25-11-05, 13:13
Miden guruldamıştır. dert etme ;)

NIGHTMARE
25-11-05, 18:04
:) İnsanın tırsmaması elde değil :) geçmiş olsun