PDA

Tüm Versiyonu Göster : [req]noktayı hareket ettiren program

reXus
17-10-05, 17:15
ya arkadaşlar hocanın teki bi ödev verdi

bir noktayı kordinatlarını gireceğimiz başka bir noktaya taşıyan bir program. bu program aynı zamanda bu noktayı koordinatlarını gireceğimiz bir nokta etrafında girdiğimiz bir açı değeri ile çevirme özelliğine de sahip olucak. olucak ta nasıl olucak işte bu kademede yardımlarınızı bekliyorum

Not: Programlama olayında kör cahilim

varyemez
17-10-05, 17:18
Tasıyan demişsin ama ne anlamda taşıyan?mesela x noktasının diğer noktaya olan uzunluğunu bulmak gibi bir şey mi?

reXus
17-10-05, 17:23
yok abi (x1,y1) noktasını (x2,y2) noktasına taşıcak ilk nokta yok olucak ole bişe

varyemez
17-10-05, 17:25
gecen sene buna benzer bi çalışma yapmışdık gibi inşallah silmemişimdir notları pcden...

reXus
17-10-05, 17:29
valla abi yardımcı olursam çok iyi olur bide hoca birsürü matris yazdı bu matrislere göre taşıcaksınız noktayı dedi ama ben hiçbirini anlamadım

kızılyıldız82
11-05-06, 16:13
Tasıyan demişsin ama ne anlamda taşıyan?mesela x noktasının diğer noktaya olan uzunluğunu bulmak gibi bir şey mi? arkadaşım tam senin anlattığın şekliyle bir ödev aldım ben de... yardımcı olursan sevinirim.. şimdiden teşekkürler

musician_boi
11-05-06, 21:03
benim bu aralar zaten internetim yok..zaman bulabilirsem yazarım senin için dostum canını sıkma..ama kesin yazarım demiyom bak...zamanım olursa diyom ;)