Tüm Versiyonu Göster : GF2 ile GFx5200FX aynımıdır
Bi dergide okudum.GeForceFx5200 ekran kartı ii deilmi yahu ..
Ayrıca Bu ekrankartı çok düşük olmasına rağmen DirectX ile performansı artırabiliyormuş.GeForce2 ile aralarında bi fark olmadığını soyluyor.Sice Dorumu .Benim ekrankartı 5200 de ... :(
3-5 fark var direct9x desteğğ var mesela..
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
su ekran kartı nasıl sence
bide bu ekran kartına ait driverı bulamadım yardımcı olursan sevinirim.
|CaRP3'Diem|
10-11-06, 02:41
Bi dergide okudum.GeForceFx5200 ekran kartı ii deilmi yahu ..
Ayrıca Bu ekrankartı çok düşük olmasına rağmen DirectX ile performansı artırabiliyormuş.GeForce2 ile aralarında bi fark olmadığını soyluyor.Sice Dorumu .Benim ekrankartı 5200 de ... :(
arkadaşım arada tabikide fark var.. directx 9 desteği var.. ne bilim daha ii bi görüntü alıyosun.. geforce 2 ile deil belki geforce 4 mx 440 la karşılaştırırsın.. ama fx teknolojisi mevcut sonuç olarak.. bi de marka önemli tabi.. asus yada leadtek olması önemli..
|CaRP3'Diem|
10-11-06, 02:48
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
su ekran kartı nasıl sence
bide bu ekran kartına ait driverı bulamadım yardımcı olursan sevinirim.
bu linklten radeon x300 ün driverini bulabilirisn... x1100 seriesin özelliklerine bakarsan radeon x300 modelinde akran kartlarının kullanıldığını görebilirsin..
tam olarak şöle diyor.. >> Integrated Radeon® X300 graphics core with clock speed of 300/400MHz (for Radeon Xpress 1100/1150)
>> yani 300 / 400 mhz hızlarında dahil edilmiş x300 grafik kartı kullanılıyor... radeon x1100 ve x1150 series için..
sen o driveri bi yükle kur olacaktır...
çok teşekkürler valla çok sağol kardeşimşç7
PcTeknikZone