Tüm Versiyonu Göster : Mitolojik karakterlerin soyağaçları
Mitolojik karakterlerin soyağaçlarına buradan (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) ulaşabilirsiniz.
saol daphne orada baktım danao dadanus var ama daphne görmedim :D
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
bak burada var sen görememişsin sadece :D :D
hayret hala göremiyom danaos dardanus dedalos var ama daphne yok
neden acaba amy lee fotoğrafı yok orda :D :D
ya benim gözlükleri sana gönderiim dicem sana faydası olmaz bendekiler astimat için sen en iyisi yeni bir gözlük al kendine hehehehe :D
edit: sözlükte arama yapar gibi bak :) artık bu seferde göremezsen ben ne yapiim yani :p
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
hayret hala göremiyom danaos dardanus dedalos var ama daphne yok
neden acaba amy lee fotoğrafı yok orda :D :D
bencede göremiosan yeni bi göslük al gös sağlığın açısından önemli bu ihmal etme bence
canımm cok guzel olmuş ellerine saglık. bu arada bende yeni bi kitap buldum aslında eski bişi de ben yeni buldum tanrıların massalları diye onda mitolijik hiikayeler var yanınada yorum yazmışşşş
harbii cok kapsamlıymış ya bu kadarını da beklemiyordum. hımmm bu arada daphneyi nası olurda bulamadın ???
ya benim gözlükleri sana gönderiim dicem sana faydası olmaz bendekiler astimat için sen en iyisi yeni bir gözlük al kendine hehehehe :D
edit: sözlükte arama yapar gibi bak :) artık bu seferde göremezsen ben ne yapiim yani :p
yok saol almayayım ben gözlük mözlük
ne yapayım ya konu daphne olunca göremiyorum aklıma amy lee geliyor o varmı diye bakıyorum amy lee yok orda :D
şşştt örtpas etmeye kalkma bakiimm hahahaha :D puhahahahaha :D:D
amy lee diyerek herşeyden kurtulamazsın :p
DAPHE
BABASI LADON ANNESİ STYMPHALIS
BUNLARIN ÜÇ COCUĞU OLMUŞ ADLARINA
DAPHNE
METOPE
CARMENTA
DEMİŞLER ama bu DAPHNE NİN COCUĞU YOK MUYA GÜNÜMÜZDE KİM BU SOYDAN GELİYOR :D :D :D
Neden Çocuklarının olmadığını buradan (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) öğrenebilirsin :)
başka sorun varmı daphne ile ilgili :D
Neden Çocuklarının olmadığını buradan (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) öğrenebilirsin :)
bir kişinin yalnız yaşamak istemesi ki yemin etmiş erkeklerden nefret etmesi
durup dururken olmaz neden acaba :D :D
aramızda psikolog varmı yoksa daphne sen daphne nin neden böyle davrandığının analizini yapabilirmisin :D :D
bide bu karakter seni çok etkilemiş sanırım çünkü bazen sende feminist özelliklerini gösteren yazılar yazıyorsun :p
bir kişinin yalnız yaşamak istemesi ki yemin etmiş erkeklerden nefret etmesi
durup dururken olmaz neden acaba :D :D
Belkide sana benzeyen biri paso sorular soruyordur amy lee de amy lee diye :D:D
aramızda psikolog varmı yoksa daphne sen daphne nin neden böyle davrandığının analizini yapabilirmisin :D :D
dalema vardı sanırım istersen danış bakalım bunu yapmasının nedeni benim gibi birisi olabilirmi diye :)
bide bu karakter seni çok etkilemiş sanırım çünkü bazen sende feminist özelliklerini gösteren yazılar yazıyorsun :p
benim kişisel tavırlarımı etki ederek yönlendiren hiçbirşey olamaz. tamamen içgüdüsel bir dişilik göstergesi :D:D
bak bu konuda soru sormamı sen istedin ondan sordum yani şimdi ben paso soru soruyorsam o da öle oluyorsa benden de soru sormamı isteyen sensen yani daphne ise o da daphne demek ki sorunun kaynağına indiğimizde
analetik genetik sentetik bir inceleme sonucunda dalemaya başvurması gereken kişinin ben olmadığımı düşünüyorum ayrıca olaya tamamen icgüdüsel bir tepki dediğine göre kadın benliğine kodlarla yazılmış bir daphne sendromu olduğu gün gibi aşikar :D :D :D :D
1.) "başka sorun varmı daphne ile ilgili" cümlesi bana soru sor diye bir cümle değildir :) yani soru sormanı istemedim sorun vardı dedim demekki varmış ki sordun.
2.) "aramızda psikolog varmı " diye sorarak psikologa başvurmak isteğini bildirdin ben yanlış okumadım dimi bunu :D sen soruyorsun aramızda psikolog varmı diye.. şmdide aksini düşünmen garip!
3.) "kadın benliğine kodlarla yazılmış bir daphne sendromu olduğu gün gibi aşikar " = tabiki öyle :) ama bu bir sendrom değil hehehe bu tıpkı annelik içgüdüsü korunma içgüdüsü gibi birşey. sizdede babalık içgüdüsü(!) gibi diyelim. :) yani neymiişşş her insanda belli içgüdüler varmış. yok olanlar varmı var onlar arada çıkan istisnalar. (Ağacın bir yaprağı kuru diye ağacı kesemezsin değilmi..)
PcTeknikZone