PDA

Tüm Versiyonu Göster : Nereden başlamalıyım?

ImmoRtaL
24-09-05, 16:09
Bi sürü konu var. Hangisinden başlayacağız öğrenmeye ?

Bi konu açın. önce şunları öğrenin sora gelin deyin bare :)

GaLeM
24-09-05, 21:31
ogrenmek isteyenler için önce burası abi Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ogrenmek isteyen buradan baslayabilir ;) ;)

dapHne
01-10-05, 16:42
önce html sular seller gibi bilmek lazım web tasarımı için. daha sonra nasıl bir sayfa yapacağına karar verip bu doğrultuda yol alman gerekiyor. örneğin dinamik bir sayfa için php asp gibi dilleri bilmen ve uygulaman lazım

ama mükemmel sayfalar için flash öğrenmeni öneririm ;)

karaca
01-10-05, 23:53
ama mükemmel sayfalar için flash öğrenmeni öneririm ;)

öğrenilebiliyormu o? :eek: ben sonu yok diye biliyorum :D birde java var tabii onu tamamen geçelim :rolleyes:

dapHne
02-10-05, 03:23
biyerden başlarsın yeni sürümü çıktıkçada kendini güncellersin :D hheheehe

killer
10-11-05, 20:17
meraba valla ben html den basladim yavas yavas php asp sonra allahin izniyle programinge atlayacam

dapHne
10-11-05, 20:46
kolay gelsin ve allah ıslah etsin :p ne diyiimmm dipsiz bi kuyuya düşmek üzeresin ozaman :D

killer
10-11-05, 21:18
meraba oda nedemk ya anlamadim yani acil vakami yani kurtulusu yokmu anlaminda tam nedemk istedigini anlamadim :((

dapHne
11-11-05, 11:06
yani demek istediğim şu kii... bu konularda son yoktur :) içine girdinmi sürekli güncellenmen lazım. bunu diyorum evet::

:THeGRuDGe:
02-01-06, 17:35
bence gusel kardeslerim oncelikle html bilmek gerekio tabe scripts de bilinse ii olur... ama mukemmel bi sayfa hazirlamak istiyosunuz ve pek html bilgisine sahip diilsiniz size onerebilecegim sey flash... bunun içinde sadece a4desk isimli programi download etmeniz yeterli....:rolleyes:

a4desk download:Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)