PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yardım edin!!!!

saderekoy
23-09-05, 21:35
Arkadaşlar bu ara bir şey için uğraşıyorum.Ben fazla anlamam php dir onlara benzer şeylerden ama bir tane siteden(myfreebb)forum yapılıyormuş.Bende yapmaya başladım.Bu siteden kendine forum yapıyosun.Bende çoğu şeyiii yaptım ama bir türlüüü avatar galeriisinin içine yada avatar koyamadım.Bunu nasıl yapçam bir söylermisiniz.Lütfen yardım edin red( :( ((:

dapHne
01-10-05, 16:45
forum bilgileri için adminlerimizden yardım alabilirsin ;)

DeMoMen
01-10-05, 18:19
Buarada ben myfreebb için bişey duymuştum onda açık olduuyla ilgili..admin olmasan bile admin girişi yapabilioddun adresin yanına bişey yazınca sayılardan oluşan uzun bişeydi tam olarak hatırlamıorum..Eğer böle bisi vrsa başka yerden forum al boşuna emek vermiş olma yani

GaLeM
01-10-05, 20:17
phpbb de bu tarz bir cokie acıgı var ama myfrebb sitesinden olusturulan sitelerin bu acıkla hacklenmez tahminim adamlar bunun onlemini almıslardır şahsen ben myfreebb den alınan sitenin hacklendigine rastlamadım ama olmaz diye de bişey yok olsa bile ihtimal düşüktür

avatar yukleme olayı ise sanırım bu adresten aldıgın sitelerde herhangi bir ekleme yapamıyorsun tema avatar vs.. sadece url veya pc den her kullanıcı kendine avatar ekleye biliyor