DeSpOiNa
05-04-08, 01:28
ya arkadaşlar ne zaman eve telefon gelse yada biri telefon etse netten düşüyorum..bıktım ama ya:D ne yapmam gerek..
dip not: usb modem kullanıyorum :rolleyes:
dip not: usb modem kullanıyorum :rolleyes:
|
Tüm Versiyonu Göster : yine ben..derdime bir çare:D DeSpOiNa 05-04-08, 01:28 ya arkadaşlar ne zaman eve telefon gelse yada biri telefon etse netten düşüyorum..bıktım ama ya:D ne yapmam gerek.. dip not: usb modem kullanıyorum :rolleyes: Teknolog 05-04-08, 01:49 1- splitterin arızalı olabilir. Değişme imkanın varsa denemeni öneririm 2- telefon kablolarında ek varsa muhtemelen kötü temas söz konusu olabilir, kablolarını kontrol et. 3- sokaktaki veya bina girişindeki telefon bağlantı kutusu yağmur suyu alıyor olabilir( bu sizi aşar telekomu ilgilendirir) ;) erdalonal 05-04-08, 01:50 dostuma ek olarakda şunu belirteyim telefonu değiş ama nedenini sorma:D:D:D DeSpOiNa 05-04-08, 01:51 splitterin derken ağbi:Dbende telefon direk modeme bağlı:D erdal hadi ama vallahi sinir ediyor beni netten düşmek:D hele babaannem aradımı offf :D Teknolog 05-04-08, 01:54 arada splitter yokmu? o zaman sorun belli önce bir splitter alacaksın ve gelen telefon kablosunu splitterin line yazan kısmına takacaksın, modem yazan yeri malum modeme bağlayacaksın ve telefon yazan yeri de telefona bağlayacaksın sorun çözülür... DeSpOiNa 05-04-08, 01:56 ya o dediğinden varda onu takınca yanlış anımsamıyorsam bağlanamadım nete hat gelmedi..bende takmadım..aslında 2 tane vardı bulup deniyim tekrar olmazsa..eskiden ama kullandım yine düşüyordum:S erdalonal 05-04-08, 01:57 telefonu değiş diyorum işte kesin çözüm:Dşaka değil bakma güldüğüme:D:D DeSpOiNa 05-04-08, 01:58 yaa erdallll bu kadar radikal bir çözüm istemedim:D olabilitesi olan şeyler tercih sebebidir:D hem babaanneme yenisinide vermiycez sanki:D erdalonal 05-04-08, 02:04 iyide başka çaren yokki ben bu sorun ile çok karşılaştım ve diyorumki teknonun dediklerini dene olmaz ise telefonu değiş.telefonlardan bu sıkıntıyı yaşayan insanların sayısı fazla.ama tabiki bağlantıları kontrol etmekde fayda var ve buda senin yapabileceğin bir şey değil.deneme imkanın varsa birinden telefon alıp dene Teknolog 05-04-08, 02:11 yine söylüyorum splitter olmazsa bu sorunlardan kurtulamazsın, splitter şart... Tayfun 05-04-08, 02:17 Eğer paralel bir telefon varsa bu sorundan kurtulamassın. Aynısı bana da oluyor da. :) umittosun 07-04-08, 13:21 arkadaşlarımın söylediği gibi sipliter dan olma ihtimali yüksek .. hudvig 07-04-08, 13:43 splitterin derken ağbi:Dbende telefon direk modeme bağlı:D erdal hadi ama vallahi sinir ediyor beni netten düşmek:D hele babaannem aradımı offf :D modeme direk bağlı olduğu için öyle telefon telsiz ise bide oda sorun yapar sen bi modem satan yere git bana bi ayırıcı de o ayırııyıda düzgün tak ama oku bitaraf tek girişdir bitaraf çift çıkışyır tek girişe direk duvardan çıkanı takacan sonra çift çıkış olan yere tel yazan yere ordan tele bi kablo takacan modem yazan yerdende modeme verecen bi sorun kalmıyacak spliter:(ayırıcı)(telefon çalıdığında netten düşüyorum de yada bilgisayardcıya sana verir zaten)şç7 DeSpOiNa 07-04-08, 21:31 evet telsiz telefon..modem kutusundan çıkmıştı o dediğinizden..deniycem onu..ilginiz için teşekkürler:D hudvig 09-04-08, 16:38 evet telsiz telefon..modem kutusundan çıkmıştı o dediğinizden..deniycem onu..ilginiz için teşekkürler:D okey telefon telsizse onun için ayrı bi plliter var modem saten yerlerden ulaşabilirsin ayrı dediysem kaliteli spliterlar var kalite bieşey alırsan sorun kalmaz;) |