arkadaslar su an forumda yer alan pardus u indirmeye basladım ve kurucam ama kafama takılan soru işaretleri var...vistaya pardus u sorunsuz kurabılırmıyım xp de cunku çok ugrasmamıza ragmen vistadan kurtulamamıstık.linux u direk calıstırarak kurabılırmıyız....
ozan inan bana belkide bu sitede seni en çok anlayan benim.öğrenme isteğin ve merakın çok iyi ama abim pardus u kurmak yerine önce çalışan cd ile bir denesen diyorum sonradan bir sürü işlem yapmaman için daha akılcı bir yol.yok illaha kuracam diyorsan sanal hdd programı kullan derim.benden abi tavsiyesi:D:D
ProfessoR_X
31-03-08, 22:37
arkadaslar su an forumda yer alan pardus u indirmeye basladım ve kurucam ama kafama takılan soru işaretleri var...vistaya pardus u sorunsuz kurabılırmıyım xp de cunku çok ugrasmamıza ragmen vistadan kurtulamamıstık.linux u direk calıstırarak kurabılırmıyız....
ozan öncelikle pardus kurulan cd yerine pardus çalışan cd yükle bir dene sevecekmisin kullanabilecekmisin erdal abinin dediği gibi sonra kullanamazsan pişman olursun yani orada kullanımı çok kolay falan dediğine aldanmadan kendin gözlerinle gör derim ;)
abi tmm da herşey ok xp olmuyo bi linux kaldı denemedıgım bu vista hız ve program uyumlulukta 0 abi tema yukluyemıyorsun bir işlem yapamıyorsun.ya ben kullanmayı bılmıyom ya da harbiden vista vasat bir program...abi bide bu vistayı düzenlemek için bir program yokmu :(