ProfessoR_X
27-03-08, 23:57
Şimdi sorunum o kadar anlamsız ki sadece denemeden sormak istedim benim dvdrom psikopat kesinlikle bu zamana kadar dvd okumadı diyebilirim ilk birkaç ayında evet okudu sonra vazgeçti okumıcam dedi tamam dedim cdleri okuyordu bugünlerde iyice psikopat oldu artık cdleride okumıcam diyor ama okutmam lazım çünkü pc format istiyor bilgisayar kafayı yediriyor yani bir format kendine getirecek ama cdyi görmeyince doğal olarak kendine gelemiyor acı çektiriyor bana wğ3 sorum şu cd sürücüm nasıl çalışır falan demicem çünkü bir yolunu bulamadım herhangi bir hata yok görünürde sistemden kaynaklanan büyük ihtimalle donanımsal bir hata o işlere hiç girmiyorum o yüzden soruma gelince cdrom kullanmadan acaba nasıl bilgisayara format atabilirim bir adete harici hdd birde flashbellek xp cd içeriğini flashbelleke atsam aynı işi görürmü görmezse ne yapmam gerekir nasıl format atarım?ğş6kğ5
cevap veriyorum: bu kadar uğraşıp kasacağına bir cd rom alıver..olmadı bir arkadaşından 1 saatliğine al formatını at sen sağ pc selamet işte:D
[Link only for Paid Subscribers]
sorunu burda sor kardeşim cevabı burda:D
ProfessoR_X
28-03-08, 00:07
cevap veriyorum: bu kadar uğraşıp kasacağına bir cd rom alıver..olmadı bir arkadaşından 1 saatliğine al formatını at sen sağ pc selamet işte:D
1.si cdrom alacak param olsa cdrom almak yerine yarın borç alarak ödiceğim kirayı öderimğşj2
2.si bir arkadaşımdan cdrom almam için arkadaşımın cdromunun harici olması gerekiyor çünkü benim bilgisayar dizüstü ve öle tak diye çıkartamıyorum cdromu ğş4
3.sü ben bunları zaten düşünmüştüm ama çözüm olmadılar :D
ProfessoR_X
28-03-08, 00:07
[Link only for Paid Subscribers]
sorunu burda sor kardeşim cevabı burda:D
kendi sorununa çözüm bulamayan proftan ne beklenir ki abi :D en iyisi ben dükkanı kapatayım gideyim :Dğş4
bir söyle bin ah işit dedikleride bu olsa gerek:D ..nankör kul..hıhh..
ProfessoR_X
28-03-08, 00:20
bir söyle bin ah işit dedikleride bu olsa gerek:D ..nankör kul..hıhh..
özür dilerim teyzecimş:ü
Harici DVDroom alacak paran yoksa sen de bilgisayarı değiştir... :D :p
DapHne de çok sağlam ürünler olacaktı. Tavsiye ederim... ;)
bence des, teyzecim lafını görünce gelip elleriyle boğacak seni :)
bence des teyzecim lafını görünce gelip elleriyle boğacak seni :)
cık cık cık...
Teyzelere yakışmaz bu hareket... :D :p
ProfessoR_X
28-03-08, 01:00
geyik yapmayalım lütfen ben buraya cevap almaya geldim hıh :D tek mesaj atıp gidicem sırf bunun için üye olmuştum yıllardır bu anı bekledim :)
bildiğim kadarı ile harici disk ve flash bellek ile bu iş olmaz prof.
bu donanımları pc nin tanıması için işletim sisteminin kurulu olması gerekir.
Güzel kardeşim zamanında image almış olsaydın şimdi sorunsuz cd siz yüklemeni yapardın. o kadar program anlatıyoruz bakan yok ki :D
hadi şimdi uğraş işin yoksa kirayı mı ödersin yoksa ev sahibine kesik atıp cd rom mu alırsın artık orası sana kalmış :D
teyzenden borç al :D
İşte o kadar geyik yapınca Ahmet abi geldi kızdı... Ben demiştim image al diye kaç kere Volkan. :d
Ya bugün gıcık mıyım neyim bilmiyorum... :D Ailemin yanına gidiyorum, herralde ondandır, çok mutluyum yaw... :D :p