C!KoLaTa
27-03-08, 19:07
yardım edin nolur msneye virüs girdi açtığım her pencereyi kapıo bide herkese yenilerr die biş gönderip duruo :( sildim tekrar yükledim gene düzelmio nod32yle taratıom gene düzelmio yadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
Tüm Versiyonu Göster : msnde sorun :( C!KoLaTa 27-03-08, 19:07 yardım edin nolur msneye virüs girdi açtığım her pencereyi kapıo bide herkese yenilerr die biş gönderip duruo :( sildim tekrar yükledim gene düzelmio nod32yle taratıom gene düzelmio yadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm elfsel 27-03-08, 19:14 benimde öyle olmuştu virüsü görmüyor antivirüs düzeltmen için sistemi geri yükle bikaç gün yada bikaç hafta geriye alabiliyon C!KoLaTa 27-03-08, 19:22 arkadaşım ellerin dert görmesin hayatımı krtardın repini verdim bir arkadaşımdan bi dosya aldım sora öyle oldu allah ne muradın varsa versin allah tuttuğunu altın etsin :D bozder 27-03-08, 19:48 bu aralar o virüs çok yaygın dalgın olduğunuz bir anda gelen dosyalara yanlışlıkla tıklayabilirsiniz. Çok dikkatli olun bana gelen virüslerden birinde bir adres göndereyir, snrda neyse hadi bek çıkıyorum deyip göz kırpıyor listamdeki kişinin adında bu kadar da olmaz lütfen dikkat... C!KoLaTa 27-03-08, 19:58 vallahi öle :D |