Tüm Versiyonu Göster : dvd writer yazmıyor..

cihanuslu71
26-03-08, 22:46
herkese merhaba..
lg marka dvd writer ım var.2 ay oldu alalı.1 ay normal kullandım.hiç bir sorun yoktu.daha sonra ne olduysa dvd yazarken pc kilitlenmeye başladı.ide kablosunu değiştirdim,pc formatladım,nero ve başka programlar kullandım olmadı.garanti kapsamında servise gönderdim.20 gün sonra dün elime geçti.hemen denedim yine sonuç aynı.yazmaya başlıyorum %1 de pc kilitleniyor.bir çözümü olan arkadaşlar varmı.tekrardan servise göndermek 1 ayı bulur gibi.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
ayrıca dvd writer ın okumasında bir problem olmuyor.sadece yazdırırken pc kilitleniyor...

orhun
27-03-08, 00:19
Teknik serviste belirtiğiniz sorun için onarımdan sonra deneyip vermeleri lazım belkide sorunu gidermeden iade etmişlerdir veya onarmışlardır sorun sizin anakartandır.Bunu anlamak için dvd writeri başka bir pc de deneyin veya başka bir tane sorunsuz bulup kendi pc nizde denemelisiniz sorun ortaya çıkar.

cihanuslu71
27-03-08, 01:28
teşekkürler.başka bir pc de denedim.sonuç aynı.anlamadığım garantili ürünü bana tekrar dan aynı şekilde gönderilmesi.irsaliyede tamir edildi yazıyor..tekrar teknosaya uğrayacağım.

InspireDestiny
27-03-08, 21:45
belki sorun yazdığınız dvd lerdedri? başka dvd medya denemeyei denediniz mi acaba