Tüm Versiyonu Göster : ne öğrendin
Darkfighter
01-02-05, 11:51
hayatda her gün, her saat hatta her dakika yeni şeyler öğreniyoruz. bazen aslında daha önceden öğrendiğimiz şeylerin derin manalarını kavrıyoruz, öğrendiğimiz şeyler sayesinde olaylara bakış açılarımızı değiştirebiliyoruz belkide bu öğrediğimiz farkına vardığımız şeyler sayesinde hayatımızın akışı değişiyo. işte bu tür şeyleri bizlerle paylaşmak istermisiniz? bunlar yeni yeni farkına vardığınız günlük, haftalık, yıllık yada ömrünüz boyunca öğrendiğiniz şeyler de olabilir. yalnız bu gün şu derste şu konuyu öğrendim gibi geyik mesajlar yazmazsanız sevinirim. bu konuda asıl olan hayatın size öğrettikleridir. ;)
mesela ben geçen bayramda dostların ufak tefek hataları affedip bunları gereksiz yere büyütmemesi gerektiğini öğrendim. zira gerçek dostlar kolay bulunan bir şey değildir
mesela ben geçen bayramda dostların ufak tefek hataları affedip bunları gereksiz yere büyütmemesi gerektiğini öğrendim. zira gerçek dostlar kolay bulunan bir şey değildir
Çok haklısın.
Ben şunu öğrendim; arada yol varsa o aşk yavaş yavaş, can çekişerek ölür :p
genchacker
01-02-05, 13:17
ben şunu öğrendim sen bilgini paylaşıon ama birileri senle bilgisini paylaşmaqtan ceqinio
bugün öğrendimki saat 15:00 de bilgisayar sınavı varmış :rolleyes:
blackwitch
02-02-05, 01:55
az önce bilgisayarın kaportasını kapattıktan sonra öğrendimki...ben bilgisayar tamiri yapmamalıyım:)
bu yüzden yarın servise attaaaaaaa gidicizzzzzzzzzzzzz:)
bu okulun kolay kolay bitmeyeceğini öğrendim....
''gemiyi terk'' emrini sadece 1. kaptan verebilir. geminin dengesinin bozulması gibi durmlarda, yüzme yeteneğini kaybetmesi durumunda insan hayatını kurtarabilmek için bu terk emri verilebilir. bu durumda köprü üstüne rapor gönderilirmiş bunuda öğrendim.
gemiyi terk etmeden önce herkes toplanır ve yoklama yapılır. eksik olan personel var ise aranıp bulunur. kadro tamamlandıktan sonra herkes role cetvelindeki yerini alır ve görevini yapar.
her işte olduğu gibi burada da tertip ve düzen hayatımızı kurtarmaya yarar. PANİK bu noktada insan hayatına mâl olabilir.
Darkfighter
08-02-05, 12:23
geçen pazar günü paranın insan hayatında çok önemli bir yeri olduğunu öğrendim, paraya değer vermek gerekiyormuş
son zamanlarda yuzune gulen insanların arkandan farklı dusunduunu ve bunun davranıslara yansıdıını öğrendim hersey ergec belli olur misali...
üniversiteli olmak herşey deilmiş :D
Darkfighter
11-02-05, 16:32
elinin ayarı olmayanların kartopu yapmaması gerektiğini öğrendim
Darkfighter
05-05-05, 19:07
bazen kendini paralamanın oldukça gereksiz olduğunu öğrendim ğj5
gokhandnzl
05-05-05, 19:19
ne kadar uğraşsanda sene uzatmadan okulun bitmeyeceğini öğrendim :(
en karşılıksız olanın dostluk olduğunu öğrendim...diğer öğrendiğim şeyleri ise unutmam gerektiğini...
PcTeknikZone