gencler benim expoler nedense sayfa belli bi zaman sonra donuyor kapanmiyor alt ctrl del yapıyorum ordan kapatiyorum kapanıyor ama hata raporu gönder gelıyor bunun genelde nete gezerken 20 dk sonra yapmaya baslıyor yeni sayfalar aciyorum yapıyor birde googleda birşey aratirken cok yapyıyor pc donanım olarak baya kuvetli netimde hizli ama sadece bu sorun oluyor nedendir acaba :D
iexplorer da bir güvenlik sorunu yada yazılımsal bir problem olabilir.güncelleme olmamasından kaynaklanıyor olabilir.iexplorer hangi sürüm kullanıyorsunuz.eğer 7 ise ayarlarınızı sıfırlayın birde güncellemelerinizi tam olarak yapmaya dikkat edin
eyvallah bir deneyelim de günceleme den olacagını sanmıyorum ama bir deneyim saolasın
ie7 yoksa eğer onuda kurun sorun devam ederse gene yardımcı olmaya çalışalım.kolay gelsin
yok valla hala aynı exp son cıkanı kurayım bide devam ederse haberdar ederim...
yok valla hala aynı hiç bir ilerleme yok
yani iexplorer 7 yi kurdunuz gene sorun devam ediyor öylemi
ewt ediyor yaww neden se bi türlü cözemedım
neyse kafa yormaya gerek yokk en guzeli format cekmek aslında format cekmegi son cözum olarak bırakmıs tım hiç istemiorum ama mecbur cekecez ;)
gerçekten tuhaf bir durum.sorun kesinlikle yazılımsal görünüyor.bence dikkatinizden kaçan bir durumda söz konusu olabilir.yani girmeye çalıştığınız sayfalarla ilgilide olabilir.sisteminizi online bir virüs taraması yaptırın birde öyle deneyin bakalım değişen bir şey olacakmı