arkadaşlar benim acronis yedekleme programıyla sorunum var.sorun şu;şimdi ben 16gb gibi bir dosyayı yedeklemiştim.acronisin versiyonunda sorun yok yani yedeklediğim versiyonla aynı versiyonu kullanıyorum açmak için.ama asıl sorun şurdan çıkıyor,4 volume halinde olduğundan dolayı volumlerden en sonuncusundan açmaya başlıyor ama daha sonra da tam açacağı sırada "please insert media market "volume1" gibi bir hata mesajı veriyor.bunu nasıl açmalıyım?bölümleri hangi sırayla nasıl açacağımı tarif edermisiniz.
Elle birinciden başlama şansınız yok mu?
arkadaşlar her bir part ayrı bir dvd de toplam 4 dvd ve bunların hepsini aynı anda bilgisayarıma yükleyemiyorum.çünkü 16 gb tututor.benim ise fazla yerim yok.o yüzden olabilir mi?
eğer yedeklemeyi önce pc nize sonrada dvd ye attı iseniz sorun yaşamanız gayet normal.pc ye atıp oradan restore işlemini başlatmanız lazım
yani 16 gb tın hepsini aynı klasöre atıcam sonra recovery de kaynak olarak o klasörü göstericem öyle mi?oysa ben ayrı ayrı dvd leri takıp restore yapmak istiyordum.demek o yüzdenmiş.bi deniyim.bi de restore işlemi diyorsunuz..ben recovery işlemi yapıyordum.bi yanlışlık mı var.tam tarif edermisiniz.restore ye hangi menüden giriyorum?
aynı şeylerden bahsediyoruz