Abilerim ablalarım bu sorunla bir aydır beraberiz her seferinde konu acayım diyorum ama acmıyordum artık acıyorum msn bu görüntü var acmaya calıstığım zaman bana bir hata kodu vermişti ben program ekle kaldırdan kaldırmaya çalısıyorum ve önüme bu manzara çıkıyor msn yü tekrar yüklüyorum msn acılmıyor ve onuda kaldırmaya calısıyorum gene bu sorun önüme çıkıyor lütfen yardımcı olun şuan deli oldum heran format atmak aklıma geliyor:(:mad2:
][Link only for Paid Subscribers] ([Link only for Paid Subscribers)
güvenilir kipte açsan kalkmazki o zaman
Abi ben zaten normal modda acdım yani kendi acıldı bana güvenli kipte ac falan demedi!
Ya arkadaşlar unutmuşumda güvenli kipte açmak için hangi tuşa basıyorduk f.......?:D
Ya arkadaşlar unutmuşumda güvenli kipte açmak için hangi tuşa basıyorduk f.......?:D
sen daha başını hatırlamıyorsun sonra ne olacak :) bence sen sistem geri yüklememi ne ondan yap ;)
Ama birsürü program yükledim onları elimden kaçırmak istemiyorum!Hemde hatırladım f8di!:D
O yazıdan anladığım kadarıyla programı ağ üzerinden kullanıyorsun gibi duruyor. Öyle mi?
Tekrar yüklemen için; yeni bir messenger indir ve oradaki kutuya linki gir.
Abi linkle alakası ne orası gözat butonu:D
Of link demişim adres yolu. :D
Kısacası; indirdiğin şeyin adresini oraya gir. :)
Giriyorum gene program hiç açılmadan kapanıveriyor!
aç güvenli modda msn ile ilgili ne varsa sil daha sonra yeniden başlat ve kurulumu tekrarla