Hadi bakalım donanımcılar benim derdime çare bulun:D
Laptopum açılmıyorş:ü
açılmak üzereyken Isass.exe - Sistem hatası Nesne bulunamadı diyor ve kapanıyor.
Erdal yardımmmmmm
Yardım edecek kimse yok mu?
abi büyük ihtimal sp1 kullanıyorsundur çünkü sp2 de sanırım bunun güncellemesi vardı.öncelikle F8 ile admin paneline gir ordan Local Settings\Temp in içindeki Isass dosyasını sil ve gene güvenli kipte adavare kurup temizleme yapmayı dene ayrıca bu linkide kontrol et abi.kolay gelsin
[Link only for Paid Subscribers]
Çetin abi biraz araştırdımda
isass.exe İşletim Sistemine Bağlı Bir Dosya Uzantısı Değilidir...
Uzun Bir Zamandan Beri Görev Alan Pc Acma Kapamayı Sağlayan Sasser Yazılımıdır Maalesef. Sp2 Microsoft Tarafından Yoğunluklu Olarak Atanan,ve Bazı Durumlarda da Hiç Sebep Olmadan Pc ye Bulaşmakta. Anlamsız Bir Dosya Olduğu Söylenebilir. F8 Kipte Giriş Yapabilir Bunu Silebilirsin.Şayet Format Atmak İstersen Disc Yedekleyebilirsin.
sp2 kullanıyorum.Arayüz hiç gelmiyor. F8 lede giremedim. Güvenli kptede açarken aynı hatayı veriyor. Format atmak istemiyorum. Şirketle ilgili çok önemli bilgiler var. Eğer onları kaybedersem yandım:)
abi biraz araştırayım boot açılan bir güvenlik programı bulabilirsek onunla halletmeye çalışalım format olmayacağını biliyorum.bir şekilde çözülecektir.en azından üstüne windos onarma yapabilirz hdd yi söküp başka bir pc de tarama yapabiliriz falan biraz daha araştıralım
Tamam Erdal Ben senden haber bekliyorum. Aslında bende aratıryım dedim ama bu konularda çk acemi olduğum için ir şey anlayamadım. Eren de baktı oda çözemedi. Tek umudum burası:)
0 (212) 444 MSTR {4446787} abi bu numaradan destek almayı denermisin yazılımın lisanslı ise tabiki buradan bir cevap alamaz isen xp cd si ile sistemini başlat ilk ekran geldiğinde onarma yapamak istediğini sorar orayı esc ile geç daha sonra sistemindeki işletim sistemlerini bulur ve sonra onarma yapmak için R tuşuna basın seçeneği gelir burada R ye tıklayarak sistemini yeniden kur hiç bir verin kaybolmaz sistemi açtıktan sonra her ihtimale karşı verilerini alırsın.ayrıca imkanın var ise hdd ni söküp harici bir hdd kutusu yardımı ile pc ye usb bağlar bilgilerini alırsın birde linux çalışan cd veya başka bir çalışan işletim sistemi cd si ile sistemini başlatıp bilgilerini flash diske taşıyabilirsin bunlardan hangisi sana uygun ise takıldığın bir şey olunca görüşelim