PDA

Tüm Versiyonu Göster : çıkmayan koku

xmavix
17-09-05, 14:13
öğrencilik yıllarımda annemler beni ziyarete gelmişti. bende biras uyku problemi çektiğim için geç yatmıştım. nesse bi iki saat sona koridordan bi ışık gelmeye başladı bende evdekilerden biridir die önemsemedim. ama ışık gittikçe yükseldi. odaya kadar geldi nerdeyse, ben pencere tarafında yatıordum. sırtım kapıya dönüktü, kafamı yarım kapıya çevirdim. kapıda siyah giysiler içinde biri saçları yerlere kadar upuzun ve ıslak ama inanılmas güsel koku yayıyor etrafına.sona korkudan bütün bildiim duaları okumaya başladım ama o cisim yatağın baş ucuna kadar geldi.bişeyin sayfalarını çevirmeye başladı.3 kez adımı tekrarladı. sona birden ezan okunmaya başladı, ayağa kalktı , çevirdiği şeyi kapadı ve daha vaktin varmış dedi ve gitti. ama benim odamdan o koku günlerce geçmedi. inanmayanalar olacaktır ama ben bunu gerçekten yaşadım... ;)

gokhandnzl
17-09-05, 14:19
:eek: :eek: vay bee. saol paylaştığın için..

xmavix
17-09-05, 14:20
deil nüşanlım yasemin kokusuuuuuuuuuuuu

bu arada çooook teşekkür ederim gokhandnzl ;) :p

xmavix
05-10-05, 10:20
Azrail olduğu iması sezimleniyor biras...
(De ki: Size vekil kılınan [görevlendirilen] ölüm meleği canınızı alacak, sonra Rabbinize döndürüleceksiniz) "secde suresi 11"
Azrail aleyhisselam elinde orakla ve kitapla dolaşan film karakterleri gibi kendi başına hareket etmez.
o bir emirle gelir ve onu yönlendiren ALLAH c.c günü ve saati gelmedikce ruhları almaz...Daha vaktin varmış kelimesi biraz ''afedersin yanlış gelmişim'' manası içeriyor
bence biri sana şaka yapmış yada başka bişeyler olmuş yalan söylediğine ihtimal vermiyorum...

ben ne yaşadısam onu anlattım saten böle şeylerin şakası yalanı olmas...

NIGHTMARE
05-10-05, 17:40
:eek: Bööö....

Benim başıma gelse böle 1 şey çok garip olurum herhalde ((:

The Kraél
11-10-05, 23:15
beni yanlıs anlama ama uyarıcı uyusturucu vb bişiy almısmıydın. yada uyurgezerlik vb bi sorunun var mı. dehşet verici çünkü anlattıkların insanın inanası gelmiyr. bununla ilgili biseyler yazıp amatör bi film çeksem yarısmalara-festivallere göndermem için bana izin verimsn?

dapHne
12-10-05, 13:06
arkadaşım böyle şeyleri yaşayan birçok insan var onların hepsimi uyarıcı alıyor...

yapmayın allah aşkına. bu olaylar gerçek ama varlığın ismi nedir onu tanımlamak zor. Kimine göre karab..n kimine göre c.n ama varlar iştee nasıl inkar edebilirsinkii. ben c.n alduğu kaısındayım zaman zaman insanları korkutmayı severmiş kötü olanları, böyle duymuştum.

Art_sCreaM
23-10-05, 01:58
Keşke okumasayDım yaa şimde uyuyamıcam Bide benim basıMa boLe bi oLay geLdi küçüKKen oDamda uyuoDum misafirde geLmisti baqtım ayak sesLeri geLio bana DoğRu yakLastı Tam yanıma geLdiğini hisseTTim ama tabi korkudan arkamı dönüp bakamıorum bi kaç dakika bekLedim sonra bütün evi gezdim kimse yoq herkesi kalDırdım ayağa Odama Kimse Girdimi Diye Herkez girmedik dedi haLa o oLayı Çözemedim

kaan_
27-10-05, 09:44
usta sende ayağa kalkıp buyrun kimi aramıştın yada buyur yardımcı olayım veya o güzel kokunun sahibine bi kaç kur yapsaydın olmazmıydı hata sende :D bak sonra gelmedi dimi bidaha gelmez neden çünkü karşılık vermedin okadar süslenmiş püslenmiş ama sen rezil ettin :D

şaka be kardeş ama hakketen tuhaf şeyler oluyor benim başımdan da çok şey geçti