Tüm Versiyonu Göster : 3D Karakter: Mauritte
Yaklaşık 1 aydır karakter modelleme üzerinde çalışıyorum. Sonunda eliyüzü düzgün bişerler çıktı ortaya, paylaşayım dedim. :D
Kısmetse bu hafta sonu bikaç bişey daha ekleyecem, daha zengin bir resim olacak. İyi seyirler.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
1440x900 için TIKLAYIN (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Abi bide benim resmimi yapsana :D
burakvarol222
07-03-08, 20:46
benimde benimde :D
xllReaLErroRllx
07-03-08, 20:55
abi çok güzel olmus eline saglık
Hafta sonu aynı mekan içinde 2 farklı şekilde kullandım sevgili karakterimizi, umarım beğenirsiniz.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
1440x900 original görüntü için TIKLAYIN (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
1440x900 original görüntü için TIKLAYIN (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Eline sağlık abi süper :)
vay be dostum mükemmel iş çıkarmıssın
yavaş yavaş seni kıskanmaya başlıyorum:)
çok güzel olmuş argün kardeşim biz nasıl yapacaz bunu yapamayız değilmi
Saolasın Velicim.
Çetin utandırıyorsun yahu teşekkürler. Kıskanacak bişey yok dostum. Yok canım kıskanacak bişey yok ortada utandırma beni :)
Özkancım şimdi nerden başlasam da ne desem bilemedim sana sabah sabah. Aslında ortaya çıkan şeyler çok da zor değil. Kimi 2-3 günde kimi birkaç saatte bitiyor ama hiç uğraşmayan birileri için de zor tabiki. Üstüne eğilmek, belli bir zamanı bu tarz grafik işlerine ayırmak lazım.
eline sağlık, valla gerçek gibi duruyor. Çok güzel olmuş dostum.
Lütfübey gerçekten mükemmel hatta mükemmel ötesi olmuş.
emeğine sağlık
Saolunuz arkadaşlar. Güzel temelleriniz ve msejlarınız için teşekkürler
lutfu bey modellemeyi sanırım siz yapmışsınz elinize sağlık.Çok beğendim.başka çalışmalarınız da varmı
PcTeknikZone