Tüm Versiyonu Göster : 3ds max de bi sahne
bana ait değil ama ilginizi çekeçeğini düşündüğüm maxde hazırlanmış bir sahne. zannedersem banyo sahnesi. zannedersem diyorum çünki render almaya 2 saat önce başladım ama hala bitmedi.
ne işe yara derseniz vray render kullanmışlar. ayarlara bakıp tiyolar alabilirsiniz.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ğş6
ofisteyim indirip bakamıyorum..eminim iyi birşeydir..teşekkürler
İlgiiinç merak ettim bak şimdi işyerindeyiim akşama bakarım ;)
Rar içinde Max uzantılı bir sahne var. max uzantılı olduğu için açamazsınız arkadaşlar. Düz hesap, 3Ds Max kurulu olması lazım. Yavuzcan max olmadığı için anlayamadık malesef:) jpg görüntüsünü koyabilir misin...
PARDON YANLIŞ LİNK OLMUŞ İŞTE RESİM....
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
ben açamıyorum "resimupload" denen siteyi, hata veriyor sayfa. Diğer koyduğun interior sahne örneklerini de görememiştim. Sadece ufak resimlere bakabilmiştim.
En azından yukardaki sahneye bakınca nasıl bişey olduğu hakkında fikir yürütebiliyorsun.
Genelde iç mekan mı çalışıyorsun Yavuzcan
Zaten mesleğim modüler AR-GE.
autocadde mobilya tasarım ve teknik detaylandırma yapıyorum.3ds max e olan ilgim daha geniş.Birincisi mesleğimi geliştirmek bunun içindede tasarladığım mobilyalar genelde iç mekan gerektirdiği için ilgim maxin bu kısmı üzerine . ama daha geniş düşünürsek asıl amacım animasyon. zaten şuan bi proje üzerinde çalışıyorum. 2 gün oldu başlayalı . kendime 1 ay zaman biçtim. niye 1 ay çünki sadece evde çalışabiliyorum tabiki oda uykuya ve gözün ne zaman yorgun düşeceğine bağlı. inşallah sizinle bitirirsem paylaşmayı düşünüyorum......
PcTeknikZone