PDA

Tüm Versiyonu Göster : 3ds Max Vray De Işık Ve Materyal Ayarları

yavuzcan
28-02-08, 15:14
Arkadaşlar yeni üye olmama rağmen bu foruma çabuk ısındım. Elimden geldiği kadar paylaşım yapmaya devam edeceğim .
ha bu arada forumların vazgeçilmez olayı olan yorum vede teşekkürlerinizi bekliyorum...ğş6

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

rar pas:yavuzcan

ProfessoR_X
28-02-08, 15:18
aramıza hoşgeldi yavuzcan umarım kalıcı olursun ;) ayrıca teşekkürler materyaller için.

şeker
28-02-08, 15:19
Hoşgeldin yavuzcan ;) bekleriz çalışmalarını her ne kadar bunları bilmesemde eline sağlık :hihihi

DeSpOiNa
28-02-08, 15:31
merhaba hoşgeldinde ben ne paylaştığını bile anlamadım:D anlamadığım şeyi yapabilmeni kıskanıyorum :D kesin iyi birşeydir teşekkürler:D

erdalonal
28-02-08, 15:36
aramıza hoş geldin kardeşim paylaşımlarının devamı dileği ile

ÇeTiN
28-02-08, 15:45
aramıza hoş geldin yavuzcan forumda anışma bölümü var. Orada kendini tanıtırsan daha sıcak bir hoş geldin bulacağına emin olabilirsin:)

ProfessoR_X
28-02-08, 15:45
bu arada şifrede sorun olma ihtimali varmıdır acaba? çünkü yanlış paralo diyor rardan çıkartmaya çalışırken.

yavuzcan
28-02-08, 15:49
bu arada şifrede sorun olma ihtimali varmıdır acaba? çünkü yanlış paralo diyor rardan çıkartmaya çalışırken.

Hata varmı diye baktım ama şifre doğru capslock kapalı olmalı..

yavuzcan

ğş6

lutfubey
28-02-08, 23:14
Yavuzcan ellerine sağlık.

Descim Vray 3dsMax ve C4D gibi programlarda render almaya yarayan güzel bir ışık simülasyonu. Sonuçta bir plugin veya eklenti ama resimlerin gerçeğe yakın sonuçlarla render edilmesine olanak tanıyor

Ben de C4D de kullanıyorum vrayi