Tüm Versiyonu Göster : 3ds Max Çalışmam
3DSMAX 2008 -VRAY Kullanarak yaptığım bir çalışma
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
çok güzel olmuş. Gerçek gibi emeklerine sağlık ve devamınıda bekleriz
Tam bizim Lutfubey'lik
Bunları yapabilmek ayrı bir şey sizi ne ile besleyip büyütüyorlarda bunları yapabiliyorsunuz :p :hihihi
Eline sağlık yavuzcan ;)
Bunları yapabilmek ayrı bir şey sizi ne ile besleyip büyütüyorlarda bunları yapabiliyorsunuz :p :hihihi
Eline sağlık yavuzcan ;)
Tabir hoşuma gitti fakat başkası değil kendi ihtiyaçlarımı ben kendim daha iyi bildiğim için kendi kendimi besliyorum. bunuda nasıl yaptığımı sorarsan gece uyumayınca oluyo bu işler. sadece sabır .
yorumun için teşekkürler....
gayet başarılı..vallahi ellere sağlık..her zaman dediğim gibi kıskanıyorum yaaa bunları yapabilnleri..çatlıycam kıskançlıktan Allah canımı almasın:D
Almasın tabi desim bir tanecik cadım :p Çaktırma bende kıskanıyorum Argun abi gibi biri daha geldi :p :hihihi
kolay gelsin sana yavuzcan :p
arguna diyodum zaten çok kıskandığımı..1 di 2 oldular :hihihi
Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim ama şunu hatırlatmamda fayda var . daha ben max kullanalı 2-3 ay oldu. kendimi bu konuda usta değil sadece azimli görüyorum. benim asıl meslek modüler AR-GE. autocad kullanıyorum normalde ama max dünyası benim aklımı öyle bi çeldiki kendimi alıkoyamıyorum bu hastalıktan
hastas olduğum içinde çok mutluyum
Güzel bir hastalıkmış herkese bulaşır inşallah :p :hihihi
benim ciddi ilgimi çekiyorsada gayet başarısızım..hoş yeterli ilgi vakti ayırdınmı dersen cevap hayır:D ben anca yapanlara bakıp bende yapmak isterdim diye iç geçirip hasetleniyorum:D ama işin gereği bunları yapabilmen normal..birde maya çok ilgimi çekiyor benim..sana geçmiş olsun diyim :D acil şifalar :D
Yaşa be Yavuzcan vallahi sonunda forumda adamakıllı 3 ile uğraşan biri düştü:D Süper işler çıkarmışsın 2 -3 ay kullanan birine nazaran bravo sana.
Sevgili Des ve Mira'ya kaç kere siz de başlatyın dedim ama onlar sadece yapana öööyle bakıp aferin çok kıskandım demekle yetiniyorlar. :D İkisinde de yetenek var eminim ama üstüne düşmüyolar işte.
Çalışmalarının devamını bekliyoruz Yavuzcan. Sen böyle paylaşımlara devam et, 3D içinde Max ile ilgili yeni bir bölüm açar, paylaşımlarını oraya koyarız.
Abi çok utandım bak şimdi kğ4 ilk fırsatta bunlarla uğraşacağım söz ;)
bide senimi kıskancam olmaz:D sen yaparsan bende yaparım :hihihi
yap tabi şekerim ama benden iyi yaparsın ben kıskanırım o olur yani :D :D yarışma yapalım bizde öğrendikten sonra en iyiyi seçelim (Hay Allahım birde yarışma dedim sonumuz hayırola nasıl yapıcaksam :p :hihihi)
LÜTFÜBEY tanıştığıma memnun oldum. İnşallah elimden geldiği kadar formu 3d konusunda zenginleştirmeye çalışacam. Sizinde paylaşımlarınıza baktım gerçektem hedefim olan çalışmalar var sizinde çalışmalarınızın devamını diliyorum. tekrardan herşey için teşekkürler....
LÜTFÜBEY tanıştığıma memnun oldum. İnşallah elimden geldiği kadar formu 3d konusunda zenginleştirmeye çalışacam. Sizinde paylaşımlarınıza baktım gerçektem hedefim olan çalışmalar var sizinde çalışmalarınızın devamını diliyorum. tekrardan herşey için teşekkürler....
Ne demek dostum. Koordineli çalışır bişeyler yaparız meraklanma sen.
Ben Cinema4D kullanıyorum. Bu programın Türkiye distrübütörü arkadşımın firmasıydı, onun sayesinde 3D ile tanıştım. O yüzden de Max'a ağırlık veremedim. Aslında isteğim Max'la da bişeyler yapabilmek. Genelde iki programda da aynı şeyler var ama nedense Max bana daha karmaşık ve zor geldi, başlayamadım. Belki sana danışabilirim, Maxla da bişeyler yapmaya başlayabilirim diye düşündüm.
Bu arada sevgili Mira ve Des, arkadaşlar inanın bana şu forumda 3D işiyle uğraşmaya yakın 2 kişi var. Gelin bi yerlerden başlayın. İnanın zor değil, wordde yazı yazmak kadar da kolay hatta. Siz bi yerden başlayın, ben elimden gelen yardımı ederim ;)
PcTeknikZone