Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-11-08   #1
Selin
Life Goes On...

Selin kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: 09-10-07
Karizma Gücü : 271
Karizma Puanı : 25623
Grafik : Selin başarıda deha biridirSelin başarıda deha biridirSelin başarıda deha biridirSelin başarıda deha biridirSelin başarıda deha biridirSelin başarıda deha biridirSelin başarıda deha biridirSelin başarıda deha biridirSelin başarıda deha biridirSelin başarıda deha biridirSelin başarıda deha biridir
Varsayılan bir sorunum var:)

Pc Forum

siteye girmekte acayip sorun yaşıyorum hatta giremiyorum şu an burda olduğuma bakmayın halisülasyon görüyosunuz (şaka tabiki). büyük zorluklarla geldim. adres çubuğundan girmeye çalıştığımda sunucu bulunamıyor diyor.sık kullanılanlardan denediğimde de aynı cevap..aklıma googledan aratıp bakmak geldi ve o şekilde girdim siteye. bundada anasayfada nickimi yazıp girince bağlantınız yapıldı diyor ancak açılan sayfa daha önceki zamanda kalmış bir sayfa. konulara tıklayınca (tesadüfen) ancak anladım giriş yapabildiğimi. bir süre sonrada (yaklaşık yarım saat) yine siteden düşüyorum..
şimdi benim sorunum ne olabilir anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim

not:nette diğer sitelere girmekte bir problemim yok sadece burayla ilgili böyle bir sorunum oldu dün akşamdan beri böyle

Sponsored Links